В последните си дни Протопопова е живяла буквално като клошар.

...
В последните си дни Протопопова е живяла буквално като клошар.
Коментари Харесай

България Е Потресена. Трупът На Козметичката На Хайлайфа Е Открит В Умопомрачителна Кочина!

В последните си дни Протопопова е живяла безусловно като клошар. Купища разхвърляни облекла из цялата стая, бутилки и боклуци по земята, мръсни съдове, маса, отрупана с всевъзможни движимости. Вижда се че цялата тази бедност е трупана в продължение на месеци и измежду нея изоставена от околните си е живяла Веселина.

52-годишната варненка е била открита в безпомощно положение в дома си в морската столица на 15 октомври тази година, а седмица по-късно, след две тежки мозъчни интервенции, издъхва в болница без да излезе от настъпилата кома. Обстоятелствата към нещастието са повече от скандални. Те се проверяват и от прокуратурата. Приживе Веселина е известна в бизнессредите като огромен експерт в работата си, само че и с тежкия си алкохолизъм, който най-вероятно е същинската причина за кончината й.

Постоянното й пиене, което тя отказвала да лекува, довели и до бракоразводно дело със Звезделин Протопопов – с изключение на неин брачен партньор и съучастник в бизнеса. Преди половин година разводът бил финализиран и тя останала да живее във вилния им парцел в местността „ Св. Константин “ във Варна. Според осведомени през последните месеци Веселина прибрала в дома си мъж на име Веселин, с който си угаждали по чашка. На 15 октомври, когато Протопопова била открита в безпомощно положение, Веселин бил там по-рано денем. На проверяващите обяснил, че по някое време излязъл, с цел да си купи нещо за пиянство, само че повече не се върнал във вилата.

Пред HotArena някогашният брачен партньор на Веселина Звезделин Протопопов споделя:

„ В продължение на 3 години се пробвах да я накарам да влезе за трайно и качествено лекуване. Казвам трайно, тъй като тя е влизала на няколко пъти, лежала е даже и в психиатрията, само че по-късно започваше отново с делириумите. Два пъти се пробвах по законов път да я вкарам в клиника за наложително лекуване, само че на правосъдното дело и тя, и синът ни скочиха против мен – че била изпаднала в меланхолия и пиела, тъй като съм си бил хванал държанка. Истината е, че аз фактически си хванах държанка, само че това беше през февруари предходната година, а Веселина пие от 7-8 години, като последните 3 бяха цялостен призрачен сън. Ако ме бяха послушали роднините й да оказват помощ тя да влезе в клиника, в този момент щеше да е жива, само че те напълно съзнателно направиха всичко допустимо с цел да не влезе на лекуване. Майка й Живка Пандова и сестра й Доротея Пандова, употребявайки въздействието си над нея, я убеждаваха че в случай че си признае, че има проблеми с алкохола, ще я вкарам в лудница, ще я слага под забраняване и ще й лишава всичко!!! Пълни неистини и операции, тъй като дело за наложително лекуване се води по закона за здравето и няма нищо общо с слагането под забраняване!!!

Най-малко тя заслужаваше такава орис, откакто купи жилища на всички, вместо да се обединят като едно признателно семейство и да и оказват помощ, те я оставиха да почине като куче! Бил съм с нея 30 години. Чудесен човек беше, само че алкохолът и безхаберието на роднините и я унищожиха. "

Звезделин Протопопов е недолюбван от роднините на Веселина, която преди да се задоми с него е имала различен брак и щерка от него. Майката и сестрата на Протопопова подозирали Звезделин, че желае да отмъкне взаимният им бизнес, и непрекъснато упорствали тя да се разведе с него. „ ПроДерма “ ООД била записана в ОАЕ, където имала дялове в две клиники за естетична медицина и търговски офис, който продават през 2015. „ Още тогава пиеше доста. Бяха я хванали там да кара пияна и добре, че една от клиентките й беше женена за шефа на полицията в Дубай, че почистиха всичко. По това време аз се бях прибрал в България за към 3 години, тъй като имахме проблеми със сина ни. После отново се върнах в Дубай само че като цяло се бяхме разбрали с Веселина тя да движи нещата в Дубай, а аз в България и Румъния “, споделя Протопопов.

През лятото на 2016 година във вилата им се събират Веселина, майка й Живка Пандова и синът им. Тримата дружно вземат решение че би трябвало да принудят Веселина да се лекува. Звезделин скрива паспорта на Веселина, с цел да не може да замине за Дубай. Следва величествен скандал, в процеса на който излиза наяве, че по сметки на Веселина в ОАЕ към момента има голяма сума пари от нейния дял от продажба на комерсиалния офис. След като чува за това, майка и Живка Пандова се изправя и споделя: „ връщайте й неотложно паспорта, животът си е неин да прави каквото си желае “. И в 6 ч. сутринта дружно с щерка й Сияна, Живка и Веселина отпътуват за София и от там Живка и Веселина за Дубай. Когато Веселина се връща след 5-6 месеца купува със свои пари апартамент в София, само че на името на майка си, с цел да няма Звезделин искания към него, само че с експлицитната спогодба че незабавно след развода майка и ще и върне жилището. Това не се е случило досега на гибелта и, което автоматизирано лишава децата и от правата върху жилището и той остава за сестра и. Сестра й Доротея от своя страна завладява парите от продажбата на персоналният автомобил на Веселина – Порше Кайен, която тя продала седмица преди смърта си.

Друг забавен факт е че единствено два дни преди случая щерка й трансферира къщата, подарена й от Веселина, на мъж, с който живее на брачен начала. Адвокатката на същата въпросна щерка единствено три дни след погребението на майка й стартира да звъни на Звезделин и желае да й бъдат изплатени дяловете на майка й.

Нападките, че желае да и открадне бизнеса стартират от това, че като съуправители в сдружението трябвало и двамата да има положени подписи под всеки документ. „ Поисках от нея да остана аз шеф, тъй като тя беше несъответстваща през по-голямата част от времето и това могат да го потвърдят всичките ни сътрудници, както и целият личен състав на компанията. Неведнъж е имало случаи да викаме кола за спешна помощ там, тъй като е припадала от пиянство “, споделя още Звезделин. Когато връзките им напълно охладнели, се разбрали да си разделят бизнеса – тя взема клиниките в Дубай, а той продължава с бизнеса на „ ПроДерма “ в България и разпространяването на продуктите.

„ Веселина обаче си продаде делът в едната клиника, а поради изцепките там и сложиха „ черен щемпел “, изгониха я и другият дял остана ей така… “, изяснява още Протопопов. След развода им преди два месеца предвиждали подялба на имуществото. „ Излязох от вилата ни, която аз съм строил, единствено с куфарите си. Една вилица или лъжица не съм взел от там. Разбрахме се тази къща да остане за нея, а другата, която е близнак и се строи сега до нея – за мен. Аз ще я достроявам към този момент когато мога “, коментира Звезделин. Той не поддържал връзки с Веселина от към 3-4 месеца – когато сякаш тя се била съгласила да се лекува, само че на делото за насилственото настаняване в клиника скочила и го обвинила, че поради него пие. За последно се видели седмицата преди да бъде открита в дома си в положение на кома. „ Последният път, когато я открих във вилата, беше припаднала от пиянство седмици наред. Тогава съумях да я убедя да влезе в клиника за лекуване на алкохолни зависимости на във Варна. Тя заставам там в продължение на цялостен месец, само че още на вторият ден след излизането си стартира още веднъж.

Най отвратителното нещо в цялата история е че всичките и най близки хора стояха безучастно и освен че не започнаха дейности да оказват помощ за лекуването и ами правеха всичко допустимо тя да не се лекува. Дори стигнаха до там да и наемат денонощна жива защита която да я пази от мен, вместо с тези пари да и оказват помощ за лекуване в клиника, споделя някогашният брачен партньор.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР