В последните седмици в испанската преса упорито се говори за

...
В последните седмици в испанската преса упорито се говори за
Коментари Харесай

Верни ли са твърденията за раздялата на испанските крал и кралица

В последните седмици в испанската преса настойчиво се приказва за напрежение в връзки на испанските крал и кралица. Някои от тях даже заговориха за евентуален бракоразвод на Фелипе и Летисия. Докъде е мълвата и къде стартира истината?
 Кралица Летисия разкри фрагменти от вкъщи на испанското кралско семейство
Когато Летисия разкрие неща от персоналния си живот

По специфичен мотив

Според журналистката и блогър Пилар Ейре обтегнатите връзки се дължат на разногласието сред съпрузите за това какво би трябвало да учи принцеса Леонор. Летисия е срещу военното образование на щерка си, до момента в който Фелипе упорства за него, както и избор на правна компетентност.

Самата Леонор пък избира инженерните науки. Дали това обаче може да е причина майка й да избере да прекара огромна част от великденската почивка в португалската област Алгарве, както настояват El Nacional de Cataluña?
 Снимка 593158

Кралят пък се появи изненадващо в Палма де Майорка, където е майка му доня София. Освен да види нея, Фелипе се е срещнал със свои другари и е вечерял в известния сега там ресторант Sandro.

Дотук обаче свършат изказванията за " разлъка " на испанското кралско семейство. Защото за великденския уикенд Фелипе и Летисия бяха в Мадрид, където дойде и Леонор за великденската си почивка.

Тримата дружно с по-малката сестра на принцесата инфанта София участваха на обичайното отбелязване на празника в квартал Чинчон, където от десетилетия се пресъздават моменти от Страстната седмица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР