В последните седмици светът буквално опустя заради пандемията от коронавирус. Десетки

...
В последните седмици светът буквално опустя заради пандемията от коронавирус.
Десетки
Коментари Харесай

Минути след като ген. Мутафчийски предупреди за опасни тумби - вижте какво се случва в столичен квартал СНИМКА

В последните седмици светът безусловно опустя поради пандемията от ковид.
Десетки страни оповестиха изключително състояние и постановиха възбрана на обществени мероприятия и събирания на хора на едно място, предложиха работа от разстояние и съблюдаване на „ обществена дистанция” – т.е. хората да стоят надалеч един от различен.

България бе една от първите страни в Европа, която предприе драконовски ограничения поради Коронавирус – 19, само че се оказва, че те у нас не постоянно се съблюдават. За подобен случай алармира жител, представен от novini.bg, който изпращa фотография, направена през днешния ден пред пощата в столичния квартал „ Орландовци “.



На нея ясно се вижда, че възрастни хора, наредили се на опашка за пенсиите си, стоят близо един до различен и не съблюдават никакви правила за отдалеченост.

Ген. Мутафчийски предизвести за рискови тумби, които се шляят по улиците и сеят болест! ВИДЕО

Въпреки множеството ограничавания, които младите българи имат поради възрастните и апелите да пазим своите баби и дядовци, се оказва, че тъкмо те не съблюдават нищо и не се пазят.

Според жителя, по край възрастните хора е предходна полицейска кола, само че нито един от представителите на органите на реда не им е отправил забележка.

Подобни сигнали за скупчвания на възрастни има и от предните дни. На такива подиуми очевидци са ставали хора пред и в магазини.

За тумбите от хора даже и през днешния ден приказва шефът на Националния щаб за битка с ковид ген. Венцислав Мутафчийски по време на своя постоянен брифинг.

Той още веднъж подсети какъв брой е рисково събирането и скупчването на едно място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР