В последните седмици, Remedy влязоха на няколко пъти в медиите

...
В последните седмици, Remedy влязоха на няколко пъти в медиите
Коментари Харесай

Изгледайте 26 минути от геймплея на Control

В последните седмици, Remedy влязоха на няколко пъти в медиите още веднъж, само че повода за това не се явяваше премиерата на Control в края на идващия месец.

Първата вест беше обвързвана с това, че студиото се е сдобило с правата за издаване на Alan Wake, което разумно породи спекулации, че идната огромна игра на студиото ще е обвързвана точно с него. Преди време, от Remedy Entertainment бяха споделили, че имат предпочитание да възродят заглавието, само че за жалост не те държат правата за Alan Wake и не могат единствено да създадат нещо по въпроса. Е, очевидно в този момент, когато имат към този момент правата и желанието, то няма да е чудно, в случай че чуем за нова игра, обвързвана със заглавието.

Другият слух, който интензивно циркулира из Интернет напоследък е този, че финландското студио ще бъде добито от Sony. Става дума за това, че неотдавна шефът на Sony Interactive Entertainment Джим Райън разгласи желанията на компанията да придобива игрови студиа, с което да ускори портфолиото от ексклузиви на идната да излезе подпора PlayStation 5. По информация на PushSquare, основаваща се на „ източници, осведомени с тематиката “, точно основателите на Max Payne, Alan Wake и Quantum Break ще са една от фирмите, влезнали в полезрението на Sony. Един възможен брак сред Sony и Remedy не наподобява толкоз необикновен, вземайки поради, че последните основават линейни сингъл завършения с център тяхната история – област, в която Sony заявиха нееднократно, че ще продължат да работят и отсега нататък.

Тази седмица излезе и ново видео към Control, даващо ни взор към 26 минути от геймплея на играта. Откъсът е игран на личен компютър с задействан RTX, и от това, което може да забележим, може да заложим, че Control ще е същински шлагер измежду почитателите на Remedy.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР