В последните няколко месеца Васил Найденов се появявал по участията

...
В последните няколко месеца Васил Найденов се появявал по участията
Коментари Харесай

Старост-нерадост! Васко Кеца тръгна със слухов апарат

В последните няколко месеца Васил Найденов се появявал по участията си със профилиран слухов уред, доверяват негови фенове. Изработена под формата на слушалки за музика, машинката пособия на Кеца да чува симбеците си и да извършва песните си качествено, тъй като другояче изпитвал усложнения.

Всъщност проблеми със слуха естрадната легенда получил преди няколко години, когато усетил звук и бумтене. След поредност профилирани прегледи при най-хубавите лекари у нас те му споделили, че няма съдбовно заболяване, само че с напредването на възрастта от ден на ден ще отслабва активността на сетивния му орган. За Васил това било еднакво на покруса, тъй като той е от артистите, които постоянно държат да извършват репертоара си онлайн, а здравословният проблем същински го затруднявал. Ушите му станали едва място след няколко прекарани тежки грипа, които прекосявали със съществени възпаления и изваждали артиста отвън строя, написа ПИК.

Въпреки че е с повече от десетилетие по-млад от другата огромна звезда на естрадната сцена – Лили Иванова, Васко имал доста повече кахъри със здравето от нея. „ Лили доста се пази, наспива се, има огромен антураж и прави по 10 огромни концерта в годината. Аз и останалите сътрудници сме принудени да пеем под дърво и камък – по сватби, питейни заведения и провинциални читалища, с цел да се устояваме. Не можем да ѝ стигнем хонорара “, вайкал се Кеца пред познати. Освен за постепенната загуба на слуха, Найденов се косял и за проблемите си с кръвното. Често му се случвало да събира двете граници, а преди години го лекували в болница поради кахъри със сърцето. Освен разкрасителните артикули, към които изпълнителят е привързан поради изявената си суетност, на нощното му шкафче към този момент стояли не един или два блистера с хапове. Напоследък Васил станал по-отговорен към здравето си и не си показвал носа ненужно, а предпочитал да прекарва време в покоите си, занимавайки се с домашни отговорности. Припомняме, че напълно скоро артистът откупи и прилежащия до своя апартамент, с цел да ги слее, и сега се ширел на цялостен етаж от кооперация. Тъй като бил разпален по мебелите и имал дърводелски гений, самичък се занимавал с интериора на новата част от жилището си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР