В последните няколко години тенденциите в стила на обличане, гримиране

...
В последните няколко години тенденциите в стила на обличане, гримиране
Коментари Харесай

Подигравка или шега? Чарлийз се забавлява за сметка на Кайли Дженър, тя отговори

В последните няколко години трендовете в стила на обличане, гримиране и даже модата в прическите, са диктувани освен от огромните фешън дизайнери, които са с одобрени имена и известност, а от едно семейство, доминирано от дами. Безспорно е, че Кардашиян-Дженър задават тона на модата в поти всяко отношение. Тяхната бизнес империя е толкоз огромна, че надали има младо момиче, което да не знае за тях.

През годините сестрите са били много подложени на критика, тъй като основават нереалистичен облик, предизвикващ блян към хубост, която обаче се реализира освен благодарение на гримове и облекла. Каквото и да се случва, те ще продължат да бъдат фактор в околните години, а много други звезди черпят ентусиазъм от тях.

Виж още:

Съвсем скоро актрисата Чарлийз Терон реши да позабавлява почитателите си в Инстаграм, само че това стана за сметка на риалити кралицата Кайли Дженър. Актрисата съпостави грима си, изработен от петгодишната ѝ щерка, с този на Дженър.

Носителката на " Оскар " показа своя фотография в Instagram дружно с тази на Кайли Дженър, откакто щерка ѝ Огъст я е гримирала. Само за няколко минути обявата събра хиляди лайкове и съумя да притегли и вниманието и на самата Кайли Дженър. Риалити звездата сподели, че има усеща за комизъм и разяснява фотографията на актрисата със смеещи емотикони и целувки.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kyliejenner/, https://www.instagram.com/charlizeafrica/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР