В последните няколко години дългите и обемни мигли, които правят

...
В последните няколко години дългите и обемни мигли, които правят
Коментари Харесай

Като куклите - звездите с убийствено красив поглед

В последните няколко години дългите и обемни мигли, които вършат погледа ни кукленски, си остават не просто настоящ тренд, ами като че ли към този момент се трансфораха в нещо напълно общоприетоо, стане ли дума за грим визията ни.

За да реализират стремежи резултат, доста звезди прибягват до изкуствените мигли.

ВИЖТЕ ЗНАМЕНИТОСТИТЕ С НАЙ-КУКЛЕНСКИ ПОГЛЕД В ГАЛЕРИЯТА НИ

Какви са всички тънкости, тъй че да се сдобием с красиви мигли, по какъв начин се слагат изкуствени мигли и какви са последните трендове, свързани с разнообразни технологии – косъм по косъм, 3D и ламиниране – демонстрира Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео.

По-обемни мигли с грим

Това, което ще ви би трябвало е или доста добре заострен черен молив, или прецизна четка и очна линия. В коренчетата на миглите слагаме напълно леки точици - по този начин оптически ще ги извършите по-обемни, като че ли има повече косъмчета.
 Манекенката Хана Дейвис Манекенката Хана Дейвис
След това е доста значимо да нанасяте спиралата вярно - със зигзагообразни придвижвания първи пласт серпантина. Изчакайте да изсъхне и по-късно нанесете втори пласт за още по-голяма компактност. Ако не изчакате, има възможност миглите ви да се слепят. Ако въпреки всичко са се слепили, даже и мъничко – благодарение на гребенче за мигли деликатно разделете косъмчетата.

И още – в случай че желаете миглите ви да наподобяват доста дълги и извити, можете да употребявате извивачка за мигли. Но не ви съветваме това потребление да е всекидневно, тъй като даже и най-хубавите извивачки малко или доста оказват напън върху миглите и това може да повреди на косъмчетата. А в случай че желаете по-дълготраен резултат от извиването, просто използвайте водоустойчива серпантина, чийто състав държи миглите стегнати и погледа необятно отворен за доста часове.

Изкуствени мигли

Ако мотивът го разрешава – бал, женитба или друго значимо събитие, несъмнено, можете да прибегнете и до слагане на изкуствени мигли за уау резултат. Още при избора обаче би трябвало да бъдете деликатни!

Купете си авансово извити, а не прави, тъй като крайчетата мъчно ще се залепят за дълго време.

Освен това внимавайте и за модела. Различните мигли вършат окото друго – по-издължено и елегантно или пък по-отворено и кукленско.

Спрете се на транспарантно, а не на черно лепило. Под транспарантно имаме поради бялото, което като изсъхне стои транспарантно. Не постоянно човек може да е супер акуратен с лепилото, по тази причина по-добре да не се вижда отдалече.

При свалянето им, напоете съчка за уши в топла вода и нежно минете в коренчетата на миглата. Лепилото елементарно се разгражда и по този начин няма да нараните окото си. Ако пък желаете да ползвате миглите още веднъж, почистете ги добре и ги съхранявайте в кутийка.

Още трикчета за плътни, обемни и красиви мигли – вижте във видеото.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР