В последните няколко дни всички говорят за евтините жилища, които

...
В последните няколко дни всички говорят за евтините жилища, които
Коментари Харесай

Венета Райкова: Не мога да си простра прането заради блока на Артекс


В последните няколко дни всички приказват за евтините жилища, които някои хора от властта, са си купили. Заради разразилия се скандал правосъдната министърка Цецка Цачева хвърли оставка. След нея с поста си се простиха и заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, както и заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов.

Оказа се, че водещата на bTV Венета Райкова живее в съседство. Тя обаче има сериозна драма с блока на „ Артекс “, за който всички приказват. Това стана ясно от пост в персоналния й фейсбук профил, където сподели и фотография на въпросната жилищна постройка.

Ето от какво се ожали Райкова (публикуваме думите й без редакторска намеса): „ Ето го блока на “Артекс”, който сега гледате по новините поради подадената оставка на Първанов, единствено че съм го снимала откъм гърба, от моята спалня, ами нищо изключително не е. И изкопа му гледах преди година, нищо изключително не беше... но втори ден с дрон го снимат, поради това едно пране не мога да си сложа на балкона “.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР