В последните няколко дни самият той е имал такива изказвания

...
В последните няколко дни самият той е имал такива изказвания
Коментари Харесай

Цветанов С Много Важна Информация След Оставката На Симеонов!

" В последните няколко дни самият той е имал такива изявления в по-тесен формат. Казвал е, че за него властта не е всичко и би приел да подаде оставка ", изясни Цветанов.

Какви са изводите от случилото се? " Трябва да бъдем доста по-обединени и по-обрани в изявленията си (...) От отмалялост или от страст може да изпуснеш една дума, само че тя да се окаже съдбовна ".

Какво следва?

Зам.-председателят на ГЕРБ изясни, че в идващите дни първо НФСБ би трябвало да предложат в границите на " Обединени патриоти " вид за вицепремиер.

След като в дребната коалиция се обединят към съответно име, то ще бъде разисквано и с ГЕРБ.

Цветанов не пожела да разяснява информациите за влизане в кабинета на Явор Нотев, Борис Ячев или дори Волен Сидеров.

Протестите и президентът

" Има една организация, която беше основана за тези митинги - предпочитание на Българска социалистическа партия, на президента Радев, на някои от извънпарламентарните партии това да е опция да се търси оставка на държавното управление (...) Реваншът е на избори ", безапелационен беше Цветанов, който уточни, че ръководещите ще изпълнят уговорките си към майките на деца с увреждания.

" Ако погледнем финансовите индикатори на страната и цените, в случай че сравним 2013 година есента и в този момент, разликата е в преимущество на настоящето ръководство - възнагражденията са по-добри, а цените са по-ниски ", добави той.

Цветанов дефинира изявленията на президента Румен Радев от последните дни като " безконтролно държание на държавен глава, който се стреми да е обединител на нацията ".

Бившият силов министър напомни, че президентът е имал опцията да сформира " еднолично държавно управление ", което обаче е вкарвало по-малко доходи в хазната, а в медиите е имало " подозрения " за огромен разход в региона на защитата (вероятно се засяга договорката за покупка на изтребители, поради която сред " Дондуков " 1 и 2 прехвърчат обвинявания в лобизъм - б.р.).

" Мога да кажа на господин президента, че когато беше в Министерството на защитата (всъщност, в Българската войска и в управлението на Военновъздушни сили - б.р.) съм бил вицепремиер и министър на вътрешните работи и дадох живота си, с цел да има действителни политики в битката с престъпността (...) Този човек не може да дава морални оценки за политическото положение в страната ", съобщи Цветанов.

Той въпреки всичко изрази удовлетворение от идната среща сред президента и премиера Бойко Борисов. Все отново не пропусна да означи, че за 2 години Радев е имал задоволително благоприятни условия да се запознае с управническата стратегия на кабинета.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР