В последните дни името на Меган Маркъл се спряга най-вече

...
В последните дни името на Меган Маркъл се спряга най-вече
Коментари Харесай

Защо Меган Маркъл си иска Facebook-a

В последните дни името на Меган Маркъл се спряга най-много в подтекста на хипотетичното недоразумение, зародило сред нея и Кейт Мидълтън. Бременната херцогиня на Съсекс също по този начин бе жигосана като жена с много сложен темперамент , която се държи непоносимо с обслужващия личен състав.

И в по този начин създалата се обстановка, в която Меган е атакувана всекидневно и от всички страни, тя не може да отговори на рецензиите по собствен адрес . Няма по какъв начин да даде обществено изказване, не може да написа до медиите, нищо... Може единствено да се усмихва, като че ли нищо не е станало. И това по никакъв начин не й харесва.

 Снимка 395305

Маркъл не е привикнала да мълчи , а невъзможността да изрази своето мнение и да показа истината за връзките си с Кейт я прави в действителност гневна. И в този миг доста й липсват обществените мрежи , разкриват източници от двореца, представени от Daily Mail.

Меган трябваше да изтрие профилите си във Фейсбук, Twitter и Instagram откакто стана избраница на принц Хари. И по този начин най-прекият й канал за връзка и изложение на персонално мнение бе пресечен.

Според нея, някои от разпоредбите на кралския двор са много нелиберални и това е измежду тях. С невъзможността да изрази персонално мнение е посегнато на независимостта на херцогинята.

 Меган Маркъл, класацията за Човек на годината на Time и нейното място в нея
Заслужава ли Меган Маркъл да е Човек на годината

Размисли и пристрастености за херцогинята

А принц Хари също е пострадал от цялото това напрежение. Той също е в неизгодна позиция, тъй като не може обществено да отбрани брачната половинка си от всички нападки против, макар че сигурно доста му се желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР