В последните месеци в социалните мрежи все по-усилено се говори,

...
В последните месеци в социалните мрежи все по-усилено се говори,
Коментари Харесай

Хейли Бийбър, Селена Гомес и има ли наистина вражда помежду им

В последните месеци в обществените мрежи все по-усилено се приказва, че сред някогашната другарка и сегашна брачна половинка на Джъстин Бийбър има напрежение. Причината за тези догатки станаха песните на Селена, които явно са отдадени на изпълнителя, както и някои изявления на Хейли.

Госпожа Бийбър нееднократно помоли да не бъде забърквана в несъществуващи интриги, само че това не съумя да постави завършек на изказванията за война сред двете дами. И брачната половинка на Джъстин реши още веднъж да вземе думата.

В Instagram тя съобщи, че обществените мрежи са токсична почва, на която се основава подправена драма сред две дами (нея и Селена) и се вършат опити те да се изправят една против друга посредством разкази, които са просто... токсични.

Бийбър е безапелационна, че това би трябвало да спре и да се промени. Според нея, повече потребите на обществените мрежи би трябвало да се опълчват на фашливата драма, да не наливат масло в огъня и да не бъдат груби един към различен.

Въпреки тези свои чести апели, Хейли продължава да употребява обществените мрежи, да споделя в тях персонални моменти и да живее живота си като госпожа Бийбър по най-хубавият вероятен метод, без да се интересува изключително от мненията по собствен адрес, написа MSN.

Съпрузите прекарва всяка свободна минута дружно, пътуват постоянно и за малко, за отминаващата година сигурно е най-щастливата за тях, тъй като станаха семейство.

Гледайки напред към 2020 година, Хейли си слага за цел да се занимава с действия, които провокират смяна в света. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР