В последните месеци в папарашките среди се носят сериозни слухове,

...
В последните месеци в папарашките среди се носят сериозни слухове,
Коментари Харесай

Брус Уилис сменя попрището! Ето с какво ще се занимава холивудският актьор

В последните месеци в папарашките среди се носят съществени клюки, че Брус Уилис ще бъде формалното лице на огромна марка от Източна Европа. Брус Уилис е един от най-обичаните герои от екшън филмите на огромния екран. С типичен заглавия като „ Умирай мъчно “ (1988), „ Криминале “ (1994) и „ Шесто възприятие “ (1999), той е един от най-успешните холивудски артисти и продължава да радва феновете с невероятната си игра даже и на 63-годишна възраст, написа Блиц.

Освен, че има блестяща кариера, той e и в челните позиции по доходи, като сега благосъстоянието му се прави оценка на над 180 милиона $. Въпреки че по-голямата част от приходите му са насъбрани с помощта на именитите му функции, той получава и съществени приходи от рекламни контракти с световни марки като Sobieski, Sky TV и Honda. В последните месеци, в светските среди се носи мълвата, че американският артист ще бъде световното рекламно лице на огромна марка от Източна или Централна Европа.

Информацията към момента не е доказана от артиста или негови представители, както и от интернационалните медии, само че специалистите в сферата са безапелационни, че артистът работи по сходен план, откакто е бил видян на незнайна снимачна площадка. Дали слуховете ще бъдат доказани и къде тъкмо към нас ще дебаркира артистът, следва да разберем.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР