В последните месеци топ дизайнерката Мегз е неузнаваема. Каканашева е

...
В последните месеци топ дизайнерката Мегз е неузнаваема. Каканашева е
Коментари Харесай

Сузанита плати скъпо за голата си изцепка, Мегз й нанесе жесток удар!

В последните месеци топ дизайнерката Мегз е неузнаваема. Каканашева е в отлична форма, а лицето й като че ли е претърпяло цялостна смяна.

Злите езици шушукаха, че очевидното разкрасяване се дължи на нови пластични интервенции и значителни дози силикон и хиларон. Днес, обаче, по време на гостуването си при Гала в “На Кафе” Каканашева, която в никакъв случай не е криела пластичните си интервенции, твърдо опроверга това. Кралицата на инстаграм за пръв път удостовери слуховете, че носи брекети.

Нещастие надвисна над Къци Вапцаров и фамилията му, водещият и синът му на косъм от гибелта!

“ Много е значимо да го обсъдим, тъй като майка ми като дете е желала да нося брекети, само че аз тъкмо като всички деца съм отказвала. И в този момент ми се постанова на 27 да нося. Деца, носете брекети до момента в който сте дребни. После ще бъде доста по-трудно” - прикани хубавицата.
МЕГЗ още показа, че с помощта на брекетите се е балансирала, тъй като всяка последна страст като вик или прекомерно огромен смях сега й носи физически болки.

Гала не спря да хвали Каканашева какъв брой добре наподобява. А носителката на Златна Игла показа, че смяната се дължи на фитнес, здравословно хранене и доста грижа за себе си. Мегз посъветва феновете да ядат колкото могат повече прясно откъснати зеленчуци и плодове и да си вършат салати с горска трева.

Не е за поверие какво реши да направи Ани Салич след толкоз години!

Другата значима вест бе, че Сузанита към този момент не е част от Ангелите на Мегз и няма да взе участие в новото риалити на Нова - “Кралицата на инстаграм”. Дъщерята на Орхан Мурад е била изключена, поради скандалните голи фотоси, които пусна в обществените мрежи преди броени дни, които БЛИЦ първи ви сподели.

“Аз самата имам благосклонности към Сузи. За мен тя е едно 15 годишно дете, което работи и оказва помощ на родителите си и я поддържам за това. Всичко, обаче, си има граници. Едно е да покажеш междинен пръст в израз на протест. Съвсем друго е да се съблечеш гол на 15. Ние не може да застанем зад това. Опитах се да приказвам със Сузи, само че тя отхвърли да разбере, че е прекрачила значими граници” - показа Каканашева. И добави, че съжалява за Сузанита, тъй като й се е желало работата с Ангелите и риалити плана да я насочат към верния път.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР