В последните месеци се отчита ръст на съкратените хора, както

...
В последните месеци се отчита ръст на съкратените хора, както
Коментари Харесай

Три идеи за работа за хора, които са с намалени доходи или нямат никакви пари

В последните месеци се регистрира растеж на съкратените хора, както и на тези, които са останали без приходи. Въпреки това има съществуване на голям брой работни места (поне в случай че погледнете уеб страниците и групите за обяви). Разбира се, има извънредно некачествени разгласи и работодатели, разнообразни МЛМ оферти и други предложения, които не са привлекателни за хората.
В актуалната обстановка от опит мога да кажа, че има две посоки, които ще бъдат настоящи в идващия месец/месеци и сигурно могат да бъдат тествани. Те несъмнено не са за всеки, само че изключително в случай че сте в по-големите градове, шансът да намерите хора, които имат потребност от услугите ви по никакъв начин не е дребен. 
 Къде да потърсим работа, в случай че ни засегне Covid-19 рецесията Къде да потърсим работа, в случай че ни засегне Covid-19 рецесията
Ситуацията сега за никого не е приятна - доста бизнеси затварят или следва да го създадат и доста хора остават без работа или им...
Става дума за предлагането на услуги като детегледач/ка на дребни деца, гледането на възрастни хора и работни позиции в областта на доставките (разносвач, водач и др). Държа да да подчертая, че това сигурно не са варианти за всеки, само че сега са забавни варианти, в които има търсене на хора. 
Много родители работят и няма по какъв начин да отделят време да гледат децата си. Не са малко тези, които на драго сърце биха платили на някой човек с опит, който да отдели по няколко часа дневно в гледането на децата им. Има и хора, които оферират услуги по разчистване на дома и други Все отново работата с дребни деца е характерна и там се изисква избран метод и умения. Добрата вест е, че в случай че смятате, че имате нужния опит, то може умерено да публикувате в няколко Фейсбук групи, в които знаете, че има централизация на родители. Това би ви подсигурило евентуални клиенти сигурно. 
Помощта с гледането на възрастни хора е нещо, което ще става все по-актуално в актуалните условия в България - застаряващо население, огромна част от роднините са в чужбина. Covid-19 в допълнение изважда потребността от грижа за възрастните хора. Тук нещата още веднъж са доста характерни - човек би трябвало да е подготвен да прави подобен тип работа, а отговорностите могат да включват доста неща - от извършване на покупки на хранителни артикули, до подкастряне и къпане на възрастните хора. Вярно е, че в страната има дейна стратегия за обществени асистенти, само че тя надалеч не може да обхване всички, които имат потребност от сходен вид грижи. Ако не ви тормози гледането на остарели хора и сте подобаващи за този вид работа, то може още веднъж да се насочите към Фейсбук групите на града си. Резултатите са съвсем обезпечени. 
Една от областите на стопанската система, която се развива сега е тази с доставките. Неслучайно всички компании, които оферират разнос търсят хора. Същото важи и за куриерите. Много постоянно можем да забележим разглася за водач или снабдител на храна със личен транспорт като условие. Поровете се в интернет особено за такива разгласи и не е изключено много бързо и елементарно да намерите нещо уместно. 
 Работите дружно у дома. Ами в този момент? Работите дружно у дома. Ами в този момент?
Предстоящият нов съвсем цялостен локдаун още веднъж ще изправи доста двойки пред обстановката, в която ще би трябвало да работят от у дома всеки ден. И...
Още: " "

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР