В последните месеци отношенията между Брад Пит и Анджелина Джоли

...
В последните месеци отношенията между Брад Пит и Анджелина Джоли
Коментари Харесай

Най-силното желание на Анджелина Джоли

В последните месеци връзките сред Брад Пит и Анджелина Джоли изненадващо се усъвършенстваха. В основата на тази смяна е фамилната терапия, на която двамата се подложиха, както и огромното им предпочитание да бъдат пълноценни родители за своите деца.
 Брад Пит, Анджелина Джоли и по какъв начин са съумели да оправят връзките си
Защо се сдобриха Брад Пит и Анджелина Джоли

Не става единствено с готовност, би трябвало и професионална помощ

На фона на всички това обаче, има едно недоразумение, което пречи фамилното благополучие да бъде цялостно - хладните връзки сред Брад Пит и сина му Мадокс.

19-годишният осиновен наследник на някогашните съпрузи преди няколко месеца отпътува за Южна Корея, с цел да следва, само че скоро по-късно му се наложи да се върне вкъщи при майка си поради пандемията от COVID-19.
 Снимка 442504

И Джоли счита, че това е най-хубавият миг да поправи връзката с татко му , която не е каквато би им се желало още от преди няколко години. Тогава се твърди, че посред им е имало не един и два абсурда, подбудени най-много от злоупотребата с алкохол на артиста.

Въпреки че се счита, че точно поради пиянските прояви на Брад Анджелина е поискала бракоразвод, през днешния ден тя му е дала прошка всичко и се надява и Мадокс да може да направи същото . Засега обаче той не съумява да преодолее насъбрания яд и се постанова Джоли дълго да приказва с него и да го убеждава, че това е за положителното на всички, предава Mirror.
 Анджелина Джоли, щерка й Захара Джоли-Пит и прочувственото й самопризнание
Анджелина Джоли: Захара е изключителна африканска жена

Една същински горда майка

В последните седмици и месеци срещите на Брад Пит с Мадокс са много чести , тъй като артистът посещава дома на Джоли, с цел да прекарва време с децата. А Анджелина е подготвена на всичко, с цел да настъпи най-накрая мир в това семейство, въпреки и след развода.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР