В последните месеци Меган Маркъл получи не само вълна от

...
В последните месеци Меган Маркъл получи не само вълна от
Коментари Харесай

В какво превърна Меган кралския двор

В последните месеци Меган Маркъл получи освен вълна от поддръжка от редица известни персони, само че и редица рецензии за държанието и постъпките си. Въпреки че евентуално към този момент е привикнала с отрицателната страна на славата, сигурно сходни изявления не й въздействат по никакъв начин добре.

В ролята на последния критик на херцогинята на Съсекс влиза Стефани Пауърс - актриса и поло състезател, както и другарка на принц Чарлз. Тя си разреши обществено да изрази мнението си за Маркъл, което не е по никакъв начин ласкаво.

По думите й, Меган очевидно е не запомнила, че нейната задача е просто да бъде брачна половинка на принц Хари, а не да е звезда или пък да трансформира реда в кралския двор - все неща, които се пробва да направи.
 Снимка 457372

Пауърс не пропуща да засегне и херцогинята за това, че тя не е била никаква холивудска звезда преди да стане част от кралския двор , а просто актриса в ефирен сериал, и то не изключително добра, написа Express.

А през днешния ден Маркъл си е избрала роля, с която дискредитира английския кралски двор. Тя е трансформирала кралското семейство и връзките в него в " персонален тв сериал " , а Хари също има своята виновност, тъй като е неин съизвършител.
 Меган Маркъл,
Меган Маркъл като секси Снежанка

Другото лице на херцогинята

За разлика от херцогинята на Съсекс, която очевидно недолюбва, приятелката на принц Чарлз може да каже единствено положително и нищо друго по адрес на Кейт Мидълтън . Според нея, тя няма нито един неверен ход и е просто безупречна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР