В последните месеци Майли Сайръс така се е развихрила в

...
В последните месеци Майли Сайръс така се е развихрила в
Коментари Харесай

Кой прави серенада на Майли Сайръс в болницата

В последните месеци Майли Сайръс по този начин се е развихрила в любовен проект , че ни е мъчно да проследим всичко, което се случва към нея. Първо бе изненадващата вест за развода й с Лиъм Хемсуърт, по-късно слуховете, че певицата има връзка с близката си другарка Кейтлин Картър. Преди дни разбрахме, че двете са прекратили интимните си връзки.

А Майли очевидно обича да редува мъже с дами , тъй като в този момент е ред на нов господин да се опита да задържи сърцето й за по-дълго. Това е Коди Симпсън - австралийски музикант. Не е ясно тъкмо от по кое време двамата са дружно, само че сигурно е неотдавна.

На 3 октомври влюбените са видяни да се целуват в ресторант в Лос Анджелис. А Сайръс прави непрестанни намеци в Twitter, че в действителност към този момент не е сама и точно Коди е мъжът до нея.

pic.twitter.com/dqzHkPSHda
— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) October 9, 2019
Именно от обществените мрежи разбрахме и че преди дни Майли е постъпила в болница . Причината е инфектиране на сливиците, което към този момент е овладяно и певицата се усеща доста по-добре.

pic.twitter.com/WsLXAOHjB4
— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) October 8, 2019
Но по тази причина са отговорни освен лекарите, които са я излекували, а и Симпсън. Сайръс показа в Twitter малко видео, на което се вижда по какъв начин той й пее любовна ария и свири на китара. Нещо повече - младежът е написал специфичен текст, отдаден на обичаната му , написа Daily Mail.
 Майли Сайръс, фамилията й и почивката им в Юта и Аризона
Новата сродна душа на Майли Сайръс

Певицата се отдава на отмора

" Изведнъж се почувствах доста по-добре. Най-сладкото момче пристигна при мен и ми изпя ария, написана за мен. ", написа Майли в Instagram. И към този момент сме сигурни, че тя е още веднъж влюбена и щастлива. А докога, времето ще покаже...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@dailymcyrus) на Окт 9, 2019 в 5:24 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР