В последните месеци Джъстин Бийбър си даде пауза от музикалната

...
В последните месеци Джъстин Бийбър си даде пауза от музикалната
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър, лаймската болест и какво сподели изпълнителят за състоянието си

В последните месеци Джъстин Бийбър си даде пауза от музикалната сцена, тъй като се усеща прочувствено и душевен неустойчив, както показа самият той. Оказва се обаче, че проблемите му са надалеч по-сериозни.

Вчера, 8 януари, изпълнителят показа в профила си в Instagram материал от уеб страницата TMZ, в който се споделя, че страда от лаймска болест. От описанието към поста разбираме, че това не е следващата подправена вест по негов адрес, а истина.

Бийбър стартира с това, че доста хора не престават да разясняват какъв брой зле наподобява той, без да знаят, че неотдавна в действителност е бил диагностициран с лаймска болест. Това е инфекциозно заболяване, заразяването с което става посредством захапване от кърлеж.

Но освен това - открита му е и хронична мононуклеоза. Това е доста рядко инфекциозно заболяване, което визира кожата, мозъчната функционалност, силата и цялостното му здраве.

Повече информацията за положението на изпълнителя ще научим от документална поредност, която ще можем да гледаме скоро в YouTube. Тогава ще научим с какво тъкмо се бори той и какво преодолява.

" Бяха няколко тежки години, само че получавам вярното лекуване и това ще ми помогне да се оправя с тази нелечима до момента болест. Ще се върна скоро. ", добави Бийбър. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР