В последните месеци бяхме залети от вълна знаменитости, които се

...
В последните месеци бяхме залети от вълна знаменитости, които се
Коментари Харесай

Защо Виго Мортенсен иска да изиграе хомосексуален мъж

В последните месеци бяхме залети от вълна звезди, които се извиняваха за това, че са изиграли герои с друга от личната си полова ориентировка. Още тогава не схванахме къде е драмата - нали по тази причина някой е артист, с цел да пресъздаде нечий непознат живот? Не е нужно да си наемен палач, с цел да изиграеш подобен...

Но да не прекаляваме с разсъжденията, а да се върнем на основния воин на тази история - Виго Мортенсен. Актьорът, който безпределно почитаме поради оригиналността му и безбройните му гении (освен артист, той също по този начин е стихотворец, композитор и полиглот сред другото), разяснява ролята си във Falling.

Филмът, който също по този начин е режисиран от него, с което прибавяме още един гений в диапазона му, споделя за мъж (Мортенсен), който кани възрастния си татко да живее с него и брачна половинка му (Тери Чан). В изявление за The Times 62-годишният артист изяснява за какво ролята не е проблем.

" Вижте, живеем в странни времена и е здравословно да се приказва по тези въпроси. Краткият ми отговор е, че не мисля, че е проблем (да играе воин хомосексуален - б.а.). Хората ме питат: Ами Тери, който играе брачният партньор ти? Той в действителност ли е хомосексуален? "

" Отговорът е, че не знам. Никога не бих си разрешил да попитам някого за това по време на кастинг. А и от кое място знаете аз какъв съм? Приемате, че съм хетеро. Може да съм, а може и да не съм. И, почтено казано, това не влиза на никого в работата. "

Сега към този момент би трябвало да е ясно за какво харесваме, не - за какво обожаваме Виго Мортенсен. Ето още нещо за Falling от него: " Искам работата ми да е безапелационна. Искам героят ми Джон да е въздействащ. Ако не смятах, че е добра концепция, нямаше да го направя. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР