В последните месеци Амал Клуни не бе особено активна откъм

...
В последните месеци Амал Клуни не бе особено активна откъм
Коментари Харесай

Уроци по стил от Амал Клуни

В последните месеци Амал Клуни не бе изключително дейна откъм всемирски изяви. Това предстоящо породи подозрения дали всичко сред нея и брачният партньор й Джордж е наред. Както се оказва в множеството случаи, те още веднъж бяха безпочвени, а красивата брачна половинка на артиста просто бе решила да отдели повече време на адвокатската си кариера.

На 23 април госпожа Клуни бе част от съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и още веднъж притегли погледите с усмивка, прическа и тоалет. Дори се появиха мнения, че май е прекомерно красива и известна, с цел да бъде юрист , тъй като никой не я приема на съществено.
 Снимка 423490

В последните седмица-два Амал съумя да си навакса и откъм появи на аления килим и мнения по неин адрес в обществените мрежи. Тя ни подсети уместно за какво толкоз я харесваме. И не сме единствено ние.

41-годишната майка на близнаци е в съвършена форма и несъмнено може да си разреши да покаже стройни крайници с къса рокля или пола. Но без да изпада в крайности.

На 7 май семейство Клуни се появиха на премиерата на продукцията Catch-22, в която взе участие и Джордж, в Холивуд. Амал избра за мотива тъмнозелена рокля с едно рамо и дължина една педя на коленете. Нея комбинира с черни обувки и черен клъч, както и със наложителната си усмивка.
 Снимка 423492

Два дни по-късно светската двойка участва на изтънчен празник от първото кацане на Луната, провежда от първокласна марка часовници. Амал се вписа съвършено в ситуацията с дълга до земята рокля в цвят шампанско с доста ресни, доста искра и още веднъж с едно рамо.
 Снимка 423493

Тоалетът на Армани, въодушевен от 20-те, адвокатката съчета със златиста чантичка и обувки в същата гама. Смело алено червило и привличащи погледа лилави обеци приключиха по холивудски блестящата визия на госпожа Клун , написа Harper`s Bazaar.
 Амал Клуни, Джордж Клуни и първата им поява от много време насам
Джордж и Амал Клуни - още веднъж дружно и влюбени

Не можем да свалим взор от тях

На 13 май Амал придружи брачна половинка си по аления килим и на премиерата на Catch-22 в Рим. Този път тя ни изненада с по-младежка, само че и задоволително стилна визия.
 Снимка 423497

Блестяща къса пола с висока талия, съчетана със също толкоз ослепителен топ, който дискретно загатна за плоския стомах на Амал - тоалет за който й пишем шестица. И изобщо не се учудваме, че Джордж наподобява по този начин деятелен и подмладен, когато е до брачната половинка си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР