В последните години все повече се обръща внимание на облеклото,

...
В последните години все повече се обръща внимание на облеклото,
Коментари Харесай

Шеф върна служител, задето е с къси панталони на работа! Няма да повярвате какво последва

В последните години от ден на ден се обръща внимание на облеклото, което чиновниците носят във компаниите по време на работа. Безспорно е, че всичко това е от голяма важност. Понякога обаче нещата стигат до по-интересни обстановки, тъкмо като тази, която в този момент ще ви разкажем.
Джоуи Бардж е от Англия. Работи в прът център в Бъкингамшир. В един парещ ден Джоуи нарушава едно от разпоредбите на компанията, а точно да носи къси панталони.

Когато отива на работа обаче среща отпор от страна на своите шефове. Те го изпратили назад у дома, тъй като облеклото му не било уместно за работа.

Момчето споделя това в " Туитър ", а консуматор му написа: Това е неуместно, облечи се с рокля.

Джоуи се възползва от тази концепция и отива на работа с... къса рокля в розово и черно, написа Boredpanda и vesti.bg.

Знаейки, че това ще провокира доста мнения в офиса, той разгласява фотография на роклята в " Туитър " с надpис: Доскоро " Туитър ", скоро ще бъдa изпратен назад у дома.

Изненадващо, 20-годишният Джоуи не получил предстоящата отрицателна реакция.

Било му разрешено да остане на работа. В Обединеното кралство има строги закони, които не разрешават на фирмите да дискриминират чиновниците въз основа на тяхната половост или полова еднаквост.

Джоуи счита, че шефовете му несъмнено са създали това, с цел да не провокират останалите мъже в офиса, които съпричастно да стартират да носят къси панталони.

20-годишното момче разгласява и друга своя фотография, само че към този момент облечен с панталони.

" Защо на дамите им е разрешено да носят рокли/поли в офиса, а мъжете не могат да носят къси панталони, да вземем за пример като тези ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР