В последните години свикнахме конкурсът Евровизия и скандалът да вървят

...
В последните години свикнахме конкурсът Евровизия и скандалът да вървят
Коментари Харесай

Кой е Дамиано Давид - фронтменът на Måneskin? - slava.bg

В последните години свикнахме състезанието Евровизия и абсурдът да вървят ръка за ръка. И тази година "традицията " бе спазена и абсурдът пристигна от лагера на спечелилите, Италия.
Призиви Италия да бъде дисквалифицирана и наградата ѝ да бъде лишен се чуха от разнообразни страни. Причината - 3-секундно видео, на което се вижда по какъв начин фронтменът на групата Måneskin, Дамиано Давид, се навежда към масата. Основната версия - с цел да използва кокаин. "Не употребявам кокаин, не. Не използвам опиати ", безапелационен е Дамиано, като по-късно му бе изработен тест за съществуването на неразрешени субстанции и той е безапелационен - италианецът не лъже! Междувременно точно името на Дамиано Давид стана едно от най-горещите в TikTok. Употребявал или не, Дамиано е секси и това не предстои на подозрение. Но кой е той?
Едва на 22 година Дамиано притегля вниманието на света освен с гения си. Мнозина го оповестиха за най-секси реализатор в Европа. И няма и по какъв начин да е другояче - той има неповторима харизма, очарователна усмивка, приказни очи и тяло на рок звезда (каквато в действителност е). Истината обаче е, че се знае относително малко за него. Той е роден през 1999 година в Рим и постоянно е знаел, че желае и би трябвало да се занимава с музика. Едно от дребното неща, известни за италианеца е, че той е във връзка от 4 години. Жената до него е 25-годишна моделка, Джорджина Солери, като двамата към този момент даже възнамеряват женитба....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР