В последните години спортните дисциплини като уиндсърфинг, кайтсърфинг или просто

...
В последните години спортните дисциплини като уиндсърфинг, кайтсърфинг или просто
Коментари Харесай

Пилатес върху сърф, защо не

В последните години спортните дисциплини като уиндсърфинг, кайтсърфинг или просто каране на сърф добиват все по-голяма известност. Към този лист преди известно време беше прибавен и още един, а точно сърфа с весло, който има разнообразни изгоди за тялото, без да се постанова да организираме физически извършения с висока активност.

Известни персони като Кендъл Дженър или Алесандра Амброзио бяха измежду първите с готовност да го тестват и последователно спортната дисциплинираност закупи необятна известност, даже и по родното Черноморие. Сега наясно с преимуществата на тази активност, се ражда различен спорт, който съчетава сърфа с весло с пилатеса.

Баланс във водата

Публикация, споделена от ANGIE (@angeliquelini) на Авг 6, 2018 в 12:23 PDT

Комбинацията на йога, пилатес и сърф с весло е позната като SUP пилатес. В общи линии се извършва като до момента в който балансираме на дъската с греблото, се опитваме да правим разнообразни пози от йогата и пилатеса.

Целта е да се извърши вярно позицията и да се поддържа баланс. Въпреки че не изисква същата активност като другите спортни версии, извлечени от сърфирането, тази е също толкоз ефикасна. SUP пилатеса работи по този начин, че работи цялата мускулатура, изключително корема, краката, ръцете, гърба.

Публикация, споделена от Anytime Fitness Terrassa (@anytime_terrassa) на Юни 12, 2018 в 7:01 PDT

В допълнение резервира и основите на пилаеса и йогата, които са свързани с централизация, релаксация и дишане. Сред главните преимущества на пилатеса върху сърф са промяна на позата, увеличението на гъвкавостта и подобряването на стабилността на тялото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР