В последните години се наблюдава игнориране на принципа на парламентаризма

...
В последните години се наблюдава игнориране на принципа на парламентаризма
Коментари Харесай

Рашков: В последните години се игнорира принципа на парламентаризма в страната

" В последните години се следи игнориране на правилото на парламентаризма в нашата страна, което е проличало и от думите на посланика на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа в изявление за национална медия ", това разяснява в Перник националният представител от политическа партия " Продължаваме промяната " Бойко Рашков.

Относно съставянето на държавно управление депутатът съобщи, че това е било обвързване на най-голямата парламентарно показана партия в Народното събрание – ГЕРБ-СДС, която не съумя да осъществя мандата. Рашков сподели, че при втория мандат, връчен на " Продължаваме промяната ", партията не е показала напълно членовете на кабинета си. Това е произтичало от обстоятелството, че от групировката са имали съществени цели, въпроси и проблеми, отношение по които е трябвало да вземат и останалите политически сили в Народното събрание.

Рашков дефинира бъдещата предизборна акция като такава, в която още веднъж ще бъдат употребявани способи за омаскаряване сред политическите съперници и ще бъдат популяризирани измислени и оскърбителен изказвания, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Във връзка с създаването на ГДБОП с кодовото име " Градинарят ", националният представител изрично съобщи, че такава няма.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР