В последните години почти всички изявени лица, които преди време

...
В последните години почти всички изявени лица, които преди време
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае Това За Новия Сезон На „България Търси Талант“! Разваляме Изненадата, Ще Има

В последните години съвсем всички изявени лица, които преди време изгряха точно в ефира на Би Ти Ви, се трансферираха в Нова. Именно Нова телевизия отвори портфейла си за произвеждане на български филми и занимателни излъчвания, тъкмо когато Би Ти Ви затвори своя.

В резултат на това там към този момент се чудели от кое място да намерят хора, които да са и изявени, и рейтингови, и без контракт с конкуренцията, написа „ Уикенд “.

Орлин Павлов е един от дребното, които дават отговор на тази условия. Затова се шушука, че от есента ще гледаме артиста в „ България търси гений “. Досега Орлин радваше своите фенове с ролята си в сериала „ Скъпи наследници “. Той от години има настоятелен връзки с Би Ти Ви. Певецът е част от съвсем всички фирмени празненства на малкия екран.

Единственото присъединяване на Орлин по Нова тв е това в риалити формата „ Биг Брадър “ преди седем години и в „ Денсинг Старс “ – преди 10.

За водещ на „ България търси гений “ се спряга името на Мария Силвестър.

Жури

Засега обаче е под въпрос кои ще бъдат другите членове на журито. Михаела Филева е била арбитър в сезон 5, само че сега е в „ Гласът на България “. Не е ясно дали ще се завърне в „ България търси гений “. Поли Генова, която се отдръпна поради бременността и раждането на сина си Даниел, най-вероятно ще е подготвена да се върна на екран през есента. Дали обаче това ще донесе задоволително висок рейтинг на предаването, не се знае.

Не е изключено в шоуто да бъде поканен Ицо Хазарта. Той беше арбитър в пети сезон. В момента Ицо е задоволително настоящ поради шлагера си „ Браво “.

Орлин Павлов се гласи за „ България търси гений “ сн. Инстаграм

Освен музиканти, ще бъде поканен и най-малко един артист. Спряга се името на Иво Аръков. Другите спрягани имена са на Диана Любенова и Сашо Кадиев, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР