В последните години, пътуването става все по-достъпно и масово занимание

...
В последните години, пътуването става все по-достъпно и масово занимание
Коментари Харесай

Да ти плащаш, за да обикаляш света? Възможно е

В последните години, пътуването става все по-достъпно и всеобщо занятие за доста хора.

Но има ли метод да посетим екзотични дестинации, да опознаем нови култури и за това освен да не изхарчим стотинка, само че и да ни заплащат? The Insider показва няколко метода за това.

Без подозрение за това способстват взривът на нискотарифни компании за полети, както и радващите се на известност платформи като Airbnb и Couchsurfin, само че и самият престой към този момент може да бъде изцяло безвъзмезден, даже рентабилен.

В ГАЛЕРИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ КАК МОЖЕ ДА ОБИКОЛИТЕ СВЕТА, ДОКАТО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПЛАЩАТ

Как да обиколите Европа гратис

Българско семейство три години живее на лодка в открити води

1. Преподавател по британски език

Ако търсите премеждие в нова страна, един от най-достъпните способи, e да станете преподавател по британски. Такива чиновници се търсят доста в Азия, Близкия изток и Латинска Америка и не се изисква да е майчин език. Най-често учебните заведения търсят бакалавърска степен.

Годишните заплати варират - да вземем за пример в Япония тя е към 36 000, а в Обединените арабски емирства – до 45 000.

Топ дестинациите за секс туризъм (СНИМКИ)

2. Сътрудници на пътеводител/издание

Едва ли има друга специалност, за която се счита, че носи толкоз романтика, а в също време е толкоз непозната, като писане за пътовители на известни издания като „ Lonely Planet” и „ Fodor”.

Въпреки че същността на работата е пресилена – главното ти обвързване е да посещаваш разнообразни места и да пробват нова кухня, действителността е много по-сурова.

Повечето сътрудници и създатели на сходни длъжности се сблъскват с нереалистични периоди и изтощителна работа сред 12 и 14 часа дневно. Важно е да се означи, че визитата на локални забележителности е дребна част от работата.

Ангажиментите включват разработване на карти, систематизирането на голямо количество данни и непрекъснато писане на публикации.

Макар работата да е сложна и напрегната и множеството експерти да предизвестяват, че „ това не е почивка “, е допустимо човек да печели задоволително, с цел да живее обикновено.

3. Инфлуенсър в Инстаграм/ създател на блог на пътувания

Популярната платформа към този момент се наводни с „ инфлуенсъри “, който вършат и невъзможното да привлекат визити. Въпреки че се случва рядко, някои усяват да го трансфорат в сериозен бизнес.

Това се случва най-често с профили, сврзани с пътувания. Има вид фотосите да попаднат в разнообразни надпревари с огромни парични награди или просто да се притегли спонсорство на разнообразни марки, които се целят в огромния брой почитатели.

Успехът в тази тенденция изисква много старания на време и средства, само че си заслужава, поради увеличаващото се въздействие на платформата. Същият принцип важи и за блоговете за пътувания, където се заплаща за реклама.

4. Стюард/стюардеса или личен състав на круизен транспортен съд

Това е опция за всички които не желаят да преценяват бъдещите си пътувания с работния график от 9 до 5.

Средното възнаграждение на сходна служба е сред 45 000 и 100 000 $ на година, има и голям брой бонуси, както за чиновниците, по този начин и за техните фамилии. Неприятният миг е, че работните часове са над 80 на месец.

Професия стюардеса: какво не знаем за тях

Що се отнася до работа на круизен транспортен съд – тук заплащането не е толкоз конкурентно, само че вариантите за работна позиция са относително повече, само че за сметка на това безусловно всевъзможни първокласни екстри на кораба, са разполагаем.

Още способи вижте в нашата изложба


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР