В последните години Памела Андерсън поддържа старата си слава с

...
В последните години Памела Андерсън поддържа старата си слава с
Коментари Харесай

Памела Андерсън - винаги влюбена и винаги с разбито сърце

В последните години Памела Андерсън поддържа остарялата си популярност с някоя и друга провокативна фотография в обществените мрежи, както и с откровения за персоналния си живот.

Наскоро звездата от " Спасители на плажа " завърши брака си с продуцента Джон Питърс. Двамата бяха законни брачен партньор и брачна половинка едвам 12 дни, а раздялата бе съпроводена с взаимни обвинявания и по този начин и не стана ясно кой крив и кой - прав.

А Андерсън явно има още доста какво да ни опише и занапред ще го прави с помощта на новата платформа Jasmin.com. Тя се похвали, че влиза в ролята на изобретателен шеф на уеб страницата , който има за цел да среща консуматори с инфлуенсъри и звезди, с цел да могат да си приказват искрено за нещата от живота.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Pamela Anderson (@pamelaanderson) на Май 20, 2020 в 8:34 PDT

В свое изявление, представено от Daily Mail, в което приказва за новото си начинание, актрисата още веднъж навлезе в персонални детайлности и призна, че постоянно е влюбена и с разрушено сърце по едно и също време .

" Майка ми ми е казвала, че това в никакъв случай няма да се промени ", съобщи Андерсън, която явно не може да живее без тръпка в сърцето , само че постоянно любовта върви ръка за ръка с разочарованието.
 Памела Андерсън, хората, животните и последното изявление на актрисата
Защо Памела намрази хората

Голямо отчаяние

Категоричното доказателство за това са браковете зад тила на русокоската . Освен последния, който бе рекордно къс, тя има още четири, два от които с Рок Саломон. А най-дълго бе омъжена жена с Томи Лий - цели три години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР