В последните години не сме свикнали да виждаме много премиери

...
В последните години не сме свикнали да виждаме много премиери
Коментари Харесай

Hyundai показа миниван с дизайн на космически кораб

В последните години не сме привикнали да виждаме доста министър председатели на по този начин наречените миниванове или MPV-та, които бяха изместени от все по-популярните кросоувъри. Днес от Hyundai взеха решение да покажат модела Staria, който предлага място за 11 индивида и много забавен дизайн, който от корейската компания съпоставят с подобен на галактически транспортен съд.
 Hyundai сподели миниван с дизайн на галактически транспортен съд

Започвайки от предницата, няма по какъв начин да не забележим LED лентата над емблемата и голямата решетка, която заема цялата ризница. Два LED фара също вършат много усещане, като тяхното местонахождение и форма зависят от оборудването, което сте избрали.



Страничната линия е много права и не виждаме някакви забавни форми, както е и при задницата, където дизайна няма доста общо с този в предната част. Отново според от оборудването получавате стопове с LED технология или елементарни такива. Емблемата на Hyundai е ситуирана по средата, а под нея виждаме и моделното обозначение.



Както споменахме, Staria може да бъде поръчана с 11 места, само че също може да се възползвате от настройка с 9 или 7 седалки, като получавате и друго местонахождение на седалките, при другите оборудвания.



В интериора впечателение вършат екранът пред лидера, който се демонстрира от таблото, както и дисплеят на инфотеймънт системата с величина от 10.25 инча в междинната част. Всички команди минават през него, а физически бутони не откриваме или най-малко не на пръв взор.



От Hyundai ще споделят повече за Staria в идващите седмици, когато ще разберем какво ще е задвижването, какви ще са останалите варианти и несъмнено каква ще е цената в родната Корея за където е очакван моделът.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР