В последните години най-добрият ни тенисист Григор Димитров никога не

...
В последните години най-добрият ни тенисист Григор Димитров никога не
Коментари Харесай

Новата на Гришо - щастливо разведена дъщеря на руски олигарх

В последните години най-хубавият ни тенисист Григор Димитров в никакъв случай не е бил по отношение на жена със скромни финансови благоприятни условия. И Мария Шарапова, и Никол Шерцингер са притежателки на дебели банкови сметки.
.
Настоящата възлюбена на тенисиста обаче е същинска богаташка. Тя е дамата, чиято женитба с различен съветски паралия е оповестена за женитба на 2017 година. Става дума за красивата рускиня Лолита Османова, която бе разпозната като русокоската, която горещо поддържаше Григор на шампионата във Виена.

Османова е щерка на съветския олигарх с арменски генезис Елдар Османов, който има енергийния холдинг " Межрегионсоюзэнерго " (МРСЭН). Преди 3 години тя се омъжва за Гаспар Авдолян, наследник на олигарха Алберт Авдолян, който е вложител и акционер в компанията " Yota ".
Сватбата се организира в " Долби тиътър " на бул. " Холивуд " в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите " Оскар " -и. Предполага се, че за сватбата са изхарчени сред 10 и 25 милиона $.

Младоженците не изпращат елементарни предложения за тържеството, а черни кутии, съдържащи статуетка " Оскар ", писалка, игрални чипове и златни плочки с имената им. На сватбата участват 800 посетители.
Половин милион $ са изхарчени единствено за цветята за събитието. Сватбената торта е на 10 етажа. Със свои осъществявания гостите забавляват Лейди Гага и Джейсън Деруло. Роклята на булката е на Зухаир Мурад и тежи 50 кг. Сватбата е толкоз луксозна, че заема първо място в класацията женитба на годината.

Само година след обилното събитие Османова и Авдолян се развеждат. Една от вероятните аргументи за това може да е финансова. Твърди се, че бащата на Лолита е бил задлъжнял към кредитори и към него е имало огромен брой искове и няколко наказателни каузи.
През 2017 година, когато олигархът подвига сватбата на щерка си, са били подадени няколко желае за банкрут на холдинга му.
 Пълна доминация на Григор Димитров в 20-те най-хубави осъществявания за месеца Пълна доминация на Григор Димитров в 20-те най-хубави осъществявания за месеца
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и негови осъществявания от последния месец попаднаха на няколко пъти в класацията на ATP за най-доб...

Тогава на помощ се притекъл неговият сват Алберт Авдолян, който му заема съвсем 6 милиарда рубли (около 65 милиона евро).
Когато по-късно опитал да си вземе заема от притежателите, измежду които и Османов, те декларирали, че договорът не е бил подписан от техни представители и Авдолян губи делото в съда и се разделя с голяма сума.

Това поражда огромен спор сред двамата олигарси и техните деца се разделят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР