В последните години много хора започнаха да се интересуват активно

...
В последните години много хора започнаха да се интересуват активно
Коментари Харесай

Войни, вируси и Апокалипсис: Тайните кодове, скрити в Библията

В последните години доста хора започнаха да се интересуват интензивно от Библия та. Те се пробват да намерят отговори на тези въпроси, които ги интересуват отдавна, с цел да получат някаква мъдрост. Струва си да се означи, че доста специалисти и тълкуватели на античните свети книги са сигурни, че в действителност в Свещеното писание са скрити голям брой пророчества по отношение на това какви тъкмо събития ще се случат на нашата планета в продължение на няколко хилядолетия. Това неотдавна заяви и организация РБК Украйна, цитирайки изявлението на американския математик Майкъл Дрознин пред " Дискавъри ".

Майкъл Дрознин приказва за обстоятелството, че в действителност има " код " в Библия та, за пандемии и покушения. Това дава опция през днешния ден да се плануват много събития, случили се след известно време в сходство с прогнозите. Този " код " е открит за първи път от израелския математик Иля Рипс. Именно той се счита за един от най-изтъкнатите експерти в света, който е добре осведомен с Теорията на групите. Майкъл Дрознин от своя страна отбелязва обстоятелството, че работата на Рипс е неведнъж потвърждавана от известни учени, работещи в Харвард и Йейлския университет, пише .

Пред " Дискавъри " Дрозни още твърди, че Старият и Новият завет са криптирали Свише голям брой събития, които оракулски описват за убийството на израелския министър председател Ицхак Рабин (4.11.1995), за покушението на президента на Съединени американски щати Джон Кенеди (22.11.1963), както и на президента на Египет Ануар Садат (6.10.1981). Имало даже пророчества и за бъдеща нова международна война. Това е единствено дребна част от скритите прогнози, които към този момент се сбъднаха. Тези, които са на същото мнение като Дрознин, споделят, че в Библия та може да се откри информация за пандемията на ковид и даже, че разпространяването на вируса в действителност е почнало в Ухан.

Множество учени от целия свят са се опитвали да дешифрират Библия та в продължение на доста епохи. Исак Нютон се опита да разбере какво е бъдещето на човечеството, като, за разлика от мнозина, той е имал религиозно обучение. Има сведения, че писанието съдържа " датата на началото на Третата международна война ", която ще аргументи гибелта на цялото човечество. Официалната просвета към момента не е удостоверила работата на математика, тъй като никой не знае точната възраст на старите ръкописи, достигнали до нашето време.

Няма обединен текст на Стария завет. Когато ръкописът се възпроизвежда, текстът на книгата стартира да " диша ". Това предизвиква смяна в граматическите форми, доста букви могат да бъдат пропуснати. Ако употребявате съвременен въведен текст за работа и избирате обособени букви от него с избрана периодичност, тогава това, което се получава, може да звучи в действителност оракулски. Но не всеки криптолог има вяра в такова нещо.

Поличбите зачестиха

Тълкуватели на свещени текстове настояват, че през последните 5 години са се сбъднали три от предсказанията за края на света, направени от еврейските пророци. През септември 2018 година в Израел се роди алено женско теле, което символизира идното Божествено пречистване на нашия свят. В началото на октомври известният фотограф Ноам Бедейн разгласява сензационни фотоси, доказващи наличието на живи риби във водите на Мъртво море, което не се е случвало от хилядолетия. А месец по-късно туристите с изненада видяха змия на Стената на рева, която дебне да улови гълъб. Всички тези събития са сходни на поличбите на Апокалипсиса, разказани в Тора, които дават опция на разнообразни мистици и конспиролози да приказват за наближаването на Съдния ден. Снегът, покрил през 2021 година Египетските пирамиди, също се сочи като прокоба. Но както и свети отци са припомняли, денят и часът на Съдния ден е прочут единствено на Бога и на никой различен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР