В последните години много често ставаме свидетели на екстремни температурни

...
В последните години много често ставаме свидетели на екстремни температурни
Коментари Харесай

Ето как да защитим фасадата в студените месеци!

В последните години доста постоянно ставаме очевидци на рискови температурни амплитуди в интервала декември - февруари. Така, от слънчеви и безоблачни интервали, температурите могат да паднат с над 20°C и единствено в границите на няколко дни да се наложи да се оправяме с натрупалия сняг. Тежките атмосферни промени могат да имат изключително отрицателно въздействие върху нашите домове.

Фасадата, като сектора, нагърбен с тежката задача да защищава пространствата от външния климат, би трябвало да може да устоява на редица агресори, сред които ниски температури, странични дъждове, снегонавявания, градушки, механични придвижвания в основата и други Едновременно с това тя е виновна и за поддържането на удобния климат в пространствата.

Топлоизолационни системи ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® на МАРИСАН са метод да предпазим дома си и да съхраним фасадата за дълъг интервал от време. Те са създадени напълно под един покрив и дават редица преимущества, сред които:

- Редуциране на разноските за отопление и изстудяване с до 70%;

- Предпазване на структурата от отрицателни външни въздействия и тежки атмосферни условия;

- Поддържане на удобен и здравословен климат в пространствата с помощта на свойството за отклоняване на парите отвън структурата. Така се изкоренява рискът от струпване на влага и пораждане на плесен и плесен;

- Активно съкращаване на нездравословните излъчвания на CO2 в атмосферата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР