В последните години Мелани Браун, по-известна като Мел Би от

...
В последните години Мелани Браун, по-известна като Мел Би от
Коментари Харесай

Кампанията, която остави Мел Би от Spice Girls по бански и бельо - с майка си и дъщеря си

В последните години Мелани Браун, по-известна като Мел Би от Spice Girls, прави много разнообразни неща от това да пее. Бившата изпълнителка е насочила напъните си към благотворителни дела, главно в помощ на дами, жертви на домашно принуждение.
 Мелани Браун, Spice Girls и високото MBE отличие, което получи певицата персонално от принц Уилям
Какво събра дружно принц Уилям и Мел Би от Spice Girls

Заслугите на Мел Би

А от време на време се изявява и като модел. Съвсем неотдавна Мелани влезе в ролята на рекламно лице на английската марка за бански костюми и долни дрехи Pour Moi. И съобщи, че задачата на акцията е да насърчи дамите да се усещат сигурни и уверени в кожата си - даже и в една по-напреднала възраст.

И с изключение на със забележителната, непокътната фигура на 48-годишната Мел Би, акцията е любопитна и с това, че показва цели три генерации. Към фотосесията към певицата, се причислиха и нейната щерка и майка.

Финикс (24) и Андреа Браун (65), дружно с Мелани, самоуверено застанаха пред обектива, облечени в бански костюми и долни дрехи - от ярки, неонови бикини, до сутиени с скотски щампи.

" Целта на фотосите е да показа дамите с всевъзможни форми, размери и възрасти ", споделя Мел Би пред Women`s Health. " Става дума за това да бъдем същински, да не се " редактираме " и да не се вземаме прекомерно насериозно. "

Успоредно с това акцията има за цел да " повдигне духа " и даде поддръжка на дами, претърпяли домашно принуждение. Направено е и обилно подаяние на Women`s Aid - благотворителна организация, която се бори с този обществен проблем и която Мел Би горещо поддържа.

Още повече, че самата тя е била жертва на сходен вид принуждение, напомня People. " Ето за какво тази фотоси са изключително значими за мен. Да се сме дружно с щерка ми и майка ми и да покажем непосредственост, поддръжка и единение ", споделя певицата.

Всъщност самата Мел Би е предложила включването на Финикс и Андреа в акцията, където триото " се е забавлявало толкоз доста ".

Преди няколко месеца, най-голямата щерка на Мел Би разгласява няколко фрагмента в Instagram, в които пресъздаде някои от емблематичните визии на майка си от епохата на Spice Girls.

Финикс изглеждаше съвсем идентично с майка си на фотосите, които включваха възстановки на облеклото на Мел Би - от корицата на " Spice Up Your Life " и от клипа на " Say you " ll be there ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР