В последните години кучето и модата стават все по-свързани. Четириногите

...
В последните години кучето и модата стават все по-свързани. Четириногите
Коментари Харесай

Варненско куче е истинска звезда на световните седмици на модата

В последните години кучето и модата стават все по-свързани. Четириногите постоянно са значим аксесоар на стилния подиум. Облечени в дребни копия на тоалетите от сбирките или в своя естествен тип, те допълват моделите и основават същинско въодушевление. Много известни персони разнообразяват своя стайлинг и имидж точно с домашните си любимци.

Едно куче, което живее във Варна, е същинска звезда по време на международните седмици на модата. Френският пудел Александра (Саша) е домашния любим на Светлана Хънт, която сътвори Lucky Hunt Projects, същински оазис за приютяване и лекуване на бездомните животни в България. Любимите дефилета на Саша са тези на Шанел, а нейното наличие на първи ред буди благосклонности и усмивки от хора като Карл Лагерфелд, Ана Уинтур, Ана Дел Русо и куп фешън икони.

Кучетата са модерно аксесоар освен на стилния подиум, потвърждава го и Александра, която е звездата в благотворителния календар на Lucky Hunt Projects за 2019 година. За поредна година екипа на фондацията осъществя този креативен план, а всички средства от продажбата му ще отидат за приютените животни. 

" Когато със Саша сме на ревю на Шанел, тя не е просто с мен, тя се вълнува. Изключително интелигентна и отзивчива е. Не инцидентно я избрахме на корицата на благотворителния календар на Lucky Hunt, тъй като съм сигурна, че тя би направила всичко, с цел да живеят по-добре другите животни в нашите три плана. Саша би желала да помогне да се спасят повече животни, тъй като парите в никакъв случай не са задоволителни. Животните се усилват, а желанието ми всички да са добре е неизчерпаемо “, споделя Светлана Хънт.

Цената на календара е 25 лева, може да го поръчате онлайн посредством уеб страницата и обществените мрежи на Lucky Hunt Projects.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР