В последните години един от актуалните начини за отслабване е

...
В последните години един от актуалните начини за отслабване е
Коментари Харесай

Кето диета за мъжка плодовитост

В последните години един от настоящите способи за намаляване е точно кетогенната диета . При нея се подчертава върху високото наличие на мазнини и ниското на въглехидрати. А съгласно нови проучвания, с изключение на събаряне на килограми, тя има позитивен резултат и върху репродуктивното здраве на мъжете .

Около половината случаи на затруднено зачеване са завързани с проблеми с плодовитостта на мъжа. А съгласно учени от Университета в Сао Пауло, Бразилия, при мъжете със затлъстяване, отслабнали с кето диета, се вижда и доста усъвършенстване в количеството и качеството на сперматозоидите .

Наблюдават се и случаи, почтени за връх. Например мъж, свалил цели 60 кг за три месеца и понижил доста телесните си мазнини, усилва качеството на сперматозоидите си със 100%. Двойно се покачват и равнищата на тестостерон.
 Снимка 497127

Докато сходни обособени случаи са по-скоро изключение от правилото, кетогенната диета сигурно е подобаващ метод за възстановяване на мъжката фертилност. На първо място, наднорменото тегло постоянно е неин зложелател и битката с него сигурно оказва въздействие върху семенната течност, предава.
 Доматите, мъжката плодовитост и връзката сред тях
Домати за мъжка плодовитост

Един домат - доста изгоди

Освен това, увеличеният банкет на мазнини води до по-високи равнища на тестостерон. А диетите с ниско наличие на въглехидрати от дълго време са известни като потребни за мъжката фертилност, тъй като възходящата консумация на мазнини подкрепя качеството и количеството на сперматозоидите .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР