В последните години е доста модерно Станимир Стоилов да се

...
В последните години е доста модерно Станимир Стоилов да се
Коментари Харесай

Категоричното становище на Мъри Стоилов

В последните години е много съвременно Станимир Стоилов да се спряга за старши треньор на Левски. Щом се заприказва за треньорска рокада Стоилов излиза на първи проект. Последните дни не вършат изключение. Мъри отново попадна в светлината на прожекторите. Наставникът бил отказал на 26-кратния първенец на България. Чудно за какво още веднъж се дъвче тази тематика, откакто Стоилов към този момент на няколко пъти изрази безапелационното си мнение. Тук изобщо не става дума дали е попадал в проектите на “сините” или някой си човек възнамерявал да го предложения на “Герена”. И дали Мъри бил споделил “Да” или “Не”.

Специалистът излезе с ясна позиция като неведнъж съобщи, че Левски е тимът на сърцето му, само че на този стадий не мисли да се връща в България. Очевидно това не е задоволително, с цел да спрат спекулациите.

На този стадий желанието на Мъри е да продължи кариерата си зад граница. Стоилов има желание да се опитва още един или два пъти да показва умеенето си в мощен шампионат. Наставникът счита да се възползва от инерцията, която набра от мощния си интервал в тима на Астана, с който игра в груповата фаза на Шампионската лига.

Ако успее, с изключение на своето добро име, ще увеличи и като цяло това на българските експерти. Така, както направи в Казахстан, единствено че в този момент желанието му е да се опитва на по-високо равнище. Именно това е и повода Стоилов да напусне националния тим на Казахстан. Той към този момент показа, че не чака да бъде поканен от мощен непокътнат клуб, като по разбираеми аргументи не назова в коя страна може да продължи развиването си. Sportal.bg обаче научи, че има възможност Мъри да продължи треньорската си кариера в състезание, което набира от ден на ден скорост и се подрежда незабавно след най-силните шампионати в Европа.

Изкуственото втълпяване на Станимир Стоилов в Левски към този момент се поизтърка. Ясно е, че Мъри рано или късно ще се върне на “Герена”, само че явно този миг не е настъпил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР