В последните години думата сериал се асоциира най-вече с „Игра

...
В последните години думата сериал се асоциира най-вече с „Игра
Коментари Харесай

5-те най-добри нови ТВ сериала за 2018

В последните години думата сериал се асоциира най-много с „ Игра на тронове “. Ако ви попитам кой сериал следите, огромна част oт вас ще дадат тъкмо този отговор, което е напълно разбираемо, имайки поради, че сериалът се трансформира в цялостен шлагер.
За страдание на милионите му почитатели обаче, финалният му сезон много се позабави – самият аз даже забравих по какъв начин тъкмо се развива действието и се наложи да си опресня паметта. От друга страна това пък ни даде опцията да се срещнем и с много други, в действителност положителни продукции. Добрата вест за почитателите на „ Игра на тронове “ е, че последният му - девети сезон, се завръща през април идната година и противоположното преброяване до старта към този момент може да стартира.
5-те най-хубави нови ТВ сериала за 2018
Когато приказваме за ТВ продукции, които чакаме през 2019-та, то това несъмнено са и новите сезони на паметните: „ Странни неща “ и „ Големите дребни неистини “ . Снимките на третия сезон на фантастичния сериал към този момент завършиха и новите серии се чакат още в първата половина на годината.
Вторият сезон на съпродуцирания от Рийз Уидърспуун минисериал, пък дава обещание да бъде най-малко толкоз завладяващ, колкото първия, а като супер бонус идва и новината, че към актьорския съствав се причислява и огромната Мерил Стрийп.
Що се отнася до изцяло новите продукции, ето и петте най-хубави от тях!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР