В последните години „Пайнер“ търпи серия тежки поражения. Компанията приключи

...
В последните години „Пайнер“ търпи серия тежки поражения. Компанията приключи
Коментари Харесай

Люси Иларионов И Арти Възраждат Турнето На „пайнер“

В последните години „Пайнер“ търпи серия тежки провали. Компанията завърши обичайните си турнета, на които хиляди малолетни почитатели можеше да се допрян за първи път до своите идоли. След това концертите им бяха изместени от НДК, а година по-късно се отстраниха годишните награди.

След като империята загуби огромна част от своята еднаквост, меломаните са жадни за концертни изяви, на които да видят онлайн някои от известните имена на родната музикална сцена.

Именно по тази причина режисьорът Люси Иларионов запретна ръкави и спретна музикално турне в Северна България – „Турнетооо“. Прави усещане, че другият уредник е не различен, а любимецът на Митко Пайнера – новият тийнидол АРТи, който показва непосредственост с шефа си.

„Турнетооо“ ще премине през 15 града в Северна България. Между 10 и 24 септември сцена на концертите ще бъдат Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Севлиево, Горна Оряховица, Търговище, Разград, Шумен, Добрич, Силистра, Русе, Свищов и Козлодуй.

На сцената с изключение на АРТи ще забележим и някои от топ имената, само че не в чалгата, а в поп музиката. Сред тях е половинката на Иларионов – Ани Хоанг. Пред почитателите ще пеят още Ice Team ft. Martinna, Невена Пейкова, Choko и Tometo и група „Ви Ес Денс“. Люси и Атанас Михайлов ще бъдат водещи.

 5555653
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР