В последните две седмици УЕФА опитва да потуши няколко бушуващи

...
В последните две седмици УЕФА опитва да потуши няколко бушуващи
Коментари Харесай

Баку, арменската връзка и поредното изпитание за УЕФА

В последните две седмици УЕФА пробва да потуши няколко вилнеещи огъня на неодобрение и подозрение, свързани с разнообразни тематики. От една страна, стои въпросът за бъдещето на европейските клубни шампионати и до каква степен облагодетелствани ще са огромните клубове и шампионати. От друга, е тематиката за следствието на британския първенец " Манчестър сити " и опцията да бъде изваден от евротурнирите.

Третата огромна тематика е обвързвана с метода, по който се избира домакинът за финалните мачове в евротурнирите. УЕФА е подложена на напън и трябваше да се пази поради решението решителният мач в Лига Европа да се организира в Баку.

Докато ръководената от Александър Чеферин организация пробва да се оправи с недоволството на последователите на финалистите " Арсенал " и " Челси ", се появи и нова тематика. Този път с политически привкус.

" Арсенал " разгласи във вторник, че арменският полузащитник Хенрих Мхитарян няма да играе в Баку от съображения за сигурност. " Имайки поради всички благоприятни условия, трябваше да вземем сложното решение да не пътувам с тима за финала в Лига Европа ", сподели футболистът, като добави, че доста го боли.

[...] It‘s the kind of game that doesn’t come along very often for us players and I must admit, it hurts me a lot to miss it.I will be cheering my teammates on! Let’s bring it home @Arsenal
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР