В последните две издания на рубриката сигурни футболни прогнози типстърският

...
В последните две издания на рубриката сигурни футболни прогнози типстърският
Коментари Харесай

Сигурни футболни прогнози: Кои са най-добрите залози в съботния ден?

В последните две издания на рубриката " сигурни футболни прогнози " типстърският ни екип записа 100%-ова успеваемост (във вторник и в петък ). Това беше и задачата ни, навлизайки във финалната фаза на европейските шампионати. Сега в съботния ден продължаваме с нови 3 отлични оферти, ето ги и тях:
16:30 часа: Айнтрахт - Херта (Берлин)
Домакините от Франкфурт позволиха няколко неточности в Първа Бундеслига, което им изигра неприятна смешка и мястото в топ 4 към този момент не е толкоз несъмнено. Участието в Лига Европа си споделя думата, като преследвачите Борусия Мьонхенгладбах и Байер са единствено на точка, а Хофенхайм - на две. Добрата вест е, че Херта е в ужасяваща форма в гостуванията си. Отборът има съществени проблеми през 2019 година, като има едвам 3 победи, а в последните 6 мача има 5 загуби и 14 позволени попадения. Айнтрахт разполага с чудесно нахлуване и няма право на повече неточности, тъй че " единицата " наподобява оптималният залог за срещата.
Прогноза : Айнтрахт да завоюва (1.40 коефициент)


Опитайте безплатната игра на Националната
лотария!
17:00 часа: Болтън – Брентфорд
Вече изпадналият от Чемпиъншип тим на Болтън приема състава на Брентфорд в предпоследен мач от шампионата. Домакините се намират с серия от пет следващи загуби, а също така клубът е в жестока финансова рецесия. По-малко от 24 часа преди началото на дуела играчите на Болтън обявиха, че не считат да играят в оставащите два мача от шампионата заради неизплатени заплати. Освен това, Брентфорд са спечелили последните си четири мача против този противник. Ситуацията в клуба е изключително тежка и за всеки е ясно, че този тим няма по какъв начин да извлече каквото и да било против Брентфорд… а може би и съзнателно не желае. Най-логичният и сигурен
залог за този мач е победа за Брентфорд (1.57 коефициент), а по-рисковите „ играчи “ могат да заложат и на победа с разлика за гостите.
Прогноза : Победа за Брентфорд (1.57 коефициент)

19:00 часа: Рома - Каляри
Един от огромните " дарове " на
букмейкърите, най-малко съгласно мен, е в Рим. Рома е хазаин на съвсем сигурния оживял Каляри, който след серия от 10 точки в последните 5 мача наподобява ще остане в елита на италианския футбол. Рома обаче се бори за място в Шампионска лига и разликата с Милан е единствено една точка. Срещу тимовете от втората половина " вълците " нямат съвсем никакви проблеми през този сезон, а особено против Каляри няма загуба от 2013 година. Столични са в отлична позиция за офанзива на 4-ото място, като 4 от 5-те им оставащи мача са против посредствени противници.
Прогноза : Победа за Рома (1.40 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР