В последните дни всички, които следят новините от българския шоубизнес,

...
В последните дни всички, които следят новините от българския шоубизнес,
Коментари Харесай

Кои бяха най-шумните звездни раздели в българския шоубизнес?

В последните дни всички, които наблюдават новините от българския шоубизнес, сигурно са впечатлени от раздялата сред Кубрат Пулев и Андреа. В продължение на няколко дни станаха ясни елементи от връзката посред им.

Но шумните раздели нито стартират с Андреа и Кобрата, нито ще свършат. Каналът във vbox7 напомня някои от тях:

Андреа и Кобрата

През юни 2019 година Андреа разгласи раздялата им, като написа, че се радва на свободния си живот. През последните дни Андреа направи куп скандални разкрития за връзките с Кубрат Пулев.
               

A post shared by (@andreabulgaria) on Apr 16, 2020 at 5:20am PDT

Златка Димитрова и Миро

Въпреки че събитията се случиха преди много време, няма по какъв начин да споменем и тази разлъка, която се случи в няколко епизода, с доста обществени обвинявания и още повече клюки. Връзката им сигурно може да бъде избрана като буреносна. Бяха намесени други хора, които май в последна сметка обърнаха каруцата на фамилното им благополучие.
               

A post shared by (@zlatka_dimitrova_official) on Apr 30, 2020 at 6:55am PDT

Валери Божинов и Биляна Дол

За разделите на Валери Божинов може да се напише обособен материал, само че последната разлъка, тази със сръбкинята Биляна Дол, беше една от най-шумните. Тя беше оповестена от нея, като недвусмислено стана ясно, че повода за раздялата им е невярност.
               

A post shared by (@valeribojinov86) on May 3, 2020 at 1:08am PDT

Теди Велинова и доктор Енчев

Раздялата посред им беше обществено оповестена от двамата за да бъдат избегнати спекулации по тематиката. Е, спекулациите в действителност не бяха избегнати. Според родни таблоиди в основата на разликите посред им, довели и до развода, е характерът на Велинова и отношението ѝ към брачна половинка ѝ.
               

A post shared by (@dr.enchev_private) on Feb 11, 2020 at 10:12am PST

Златка Райкова и Георги Валентинов

Към тази връзка нямаше по какъв начин да няма интерес, защото предлагането за брак пристигна на сцената на " Като две капки вода ", където участваше плеймейтката. Сватба по този начин и не се състоя, а тя внезапно стартира да обявява връзката си с Благой Георгиев. Според " България през днешния ден " Златка не е имала желание да се дами за Валентинов, само че защото предлагането е било в народен ефир тя не е могла да откаже. Впоследствие ММА боецът изрече не едно самопризнание за аргументите за тяхната разлъка.
               

A post shared by (@georgi.valentinov_official) on May 15, 2020 at 2:39am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР