В последните дни ЦСКА-София получи два отказа от конкуренти в

...
В последните дни ЦСКА-София получи два отказа от конкуренти в
Коментари Харесай

Изтеглиха дербито в Беларус заради мача на Динамо с Лудогорец

В последните дни ЦСКА-София получи два отхвърли от съперници в шампионата за отсрочване на мачовете посред им, с цел да може тимът да има повече време за подготовка за дуелите си в Лига Европа. " Червените " бяха отрязани първо от Лудогорец, а по-късно и от Локомотив (Пловдив).

Пример за колегиално отношение пристигна от Беларус, където локалната федерация взе решение да измести с ден по-рано огромното дерби сред БАТЕ Борисов и Динамо (Брест). Мачът трябваше да се състои на 27 септември, само че вместо това ще се играе на 26-и. Молбата е пристигнала от Динамо, тъй като на отбора следва конфликт с Лудогорец в Лига Европа на 1 октомври. Така, първенецът на Беларус ще има ден повече отмора преди дуела с разградчани.
БАТЕ също участваше в Лига Европа, само че отпадна от ЦСКА-София след загуба с 0:2 на " Българска войска " и към този момент се концентрира напълно върху представянето си на домашната сцена.

Именно Динамо (Брест) прекъсна хегемонията на БАТЕ в Беларус и завоюва купата през предишния сезон. През актуалната акция обаче Динамо изостава с цели 14 точки от огромния си противник, само че има и два мача по-малко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР