В последните дни темата за враждата между Меган Маркъл и

...
В последните дни темата за враждата между Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Коя принцеса застана зад Меган Маркъл

В последните дни тематиката за враждата сред Меган Маркъл и татко й Томас още веднъж е на дневен ред . В причина за това се трансформира изявлението на приятелите на херцогинята, които избраха да запазят анонимност, само че и пожелаха да обяснят, че тя няма никаква виновност за протичащото се.

В обществените мрежи тематиката също е необятно дискутирана, като множеството потребите са на страната на Меган и считат, че всичко е зле скалъпена PR тактика против херцогинята .
 Снимка 405986

Появиха се и писма, писани на ръка, за които се твърди, че са от брачната половинка на принц Хари до неговия татко. В тях тя пита Томас Маркъл за какво е решил да поеме по този път и да й предизвиква тази болежка. Достоверността на тези писма, несъмнено, слагаме под въпрос.

Но няма по какъв начин да спорен поддръжката, която една принцеса, въпреки и някогашна, показва към херцогинята на Съсекс. Преди няколко години принцеса Теси се разведе с принц Луи , престолонаследник на Люксембург. Вероятно затова не се и тормози да споделя мисли и страсти в обществените мрежи.
 Снимка 406783

В този случай тя изрази поддръжката си към херцогинята на Съсекс. Според принцеса Теси, Меган Маркъл не заслужава сходно отношение от членовете на фамилията си. И освен тя, никой не го заслужава.
 Меган Маркъл, признанията на приятелите й и по какъв начин отвърна Саманта Маркъл
Какво разкриха приятелите на Меган Маркъл за нея

И кой уличи херцогинята в неистина

Теси приканва да бъдем и благи, вместо да се възползваме от опцията да приказваме каквото си желаяме, без да се замисляме за следствията от думите си, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР