В последните дни се появи клюката, че щерката на Ванко1,

...
В последните дни се появи клюката, че щерката на Ванко1,
Коментари Харесай

Бясна е! Дъщерята на Ванко1 проговори за първи път и отрече клюка за себе си

В последните дни се появи клюката, че щерката на Ванко1, която беше абитуриентка преди повече от година, е бременна.

" 19-годишната Ивана Главчева е бременна ", пишат родни таблоиди, базирайки се на " неназовани източници ". Такива източници обаче няма, а всичко идва от неверно пояснение на фотография, която неотдавна Ивана разгласява в Instagram. 

Към фотото Ивана е споделила, че се задава нещо огромно, за което още не е изцяло подготвена да приказва. На фотографията рапърската наследница крие тялото си, само че това не значи, че е в очакване. Твърди се, че Васил Андонов, по-известен като PICPUKK, е новият мъж в сърцето на брюнетката. 

Виж още: Таван от 2500 лева: Зори Джи си сподели офертата за 30 минути, мрежата прегря 

Истината обаче е, че няма никаква вест за бременност. Самата Ивана изцяло отхвърли слуховете в Instagram страницата си, определяйки ги за подправена вест.

За връзката на Ивана и Васил се заприказва след Нова година. Именно точно на празника двамата бяха в Пампорово и отпразнуваха настъпването на 2022 година Двамата не са удостоверили, само че и не са отрекли, че сред тях има освен това от другарство.

Виж още: Женска му работа: И Адам не пропусна да се похвали, че върви на козметик

През 2021 година влогърът се раздели с дългогодишната си другарка, влогърката Никол. Във влог Андон изясни, че двамата са имали доста проблеми, които не е имало по какъв начин да разрешат. И до момента в който Никол бе в нова връзка още през лятото на предходната година и даже мисли в посока на по-сериозни връзки, то Андон бе безапелационен, че не търси нова връзка, защото желае да се концентрира върху кариерата си.

Изображение: https://www.instagram.com/glavchevva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР