“В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република. В

...
“В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република. В
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Налице е координирана атака на Радев, Възраждане и чужда логистика да осуетят втория мандат

“В последните дни са налице офанзиви против парламентарната република. " В момента, в който те излязат на трибуната, ще ги унищожим до крайник, ще организираме прелом " - това са думи на " Възраждане ". Нека да е ясно - България е парламентарна република, европейска и демократична страна. Ние ще бъдем поръчител, че тези аспекти на България ще останат без значение от провокациите и ще работим, с цел да имаме работещо държавно управление ”. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков на брифинг в Народното събрание.
Когато " Възраждане " приказват за външна интервенция, в този момент приказват за предатели - тъкмо хората, които са посочени от дипломат Митрофанова. Но приказват със синхрон с президента, същият президент, който ни убеждава, че Русия ще завоюва тази война, същият, който се опълчи на поддръжката за Украйна против агресора. Това съобщи Явор Божанков от ПП-ДБ на брифинг в Народното събрание, който прочете декларацията на парламентарната им група, откакто заради нея се получиха искри и конфликти в пленарната зала.
ИТН желаят президентска република. Близкият кръг на Радев не крие своите планове. В офанзивата против втората политическа мощ се включиха службите, назначени от президента Радев, и прокуратурата, която от извънредно време  е политически състезател. Радев сподели в прав текст, че не би трябвало да има постоянно държавно управление, съобщи още той.
" Координираната офанзива на Радев, " Възраждане " и службите ни водят до едно - сформиране на кабинет с проевропейска ориентировка, което да ни интегрира в Шенген и еврозоната. Най-добрият метод да парираме паравоенния режим на ръководство на длъжностен кабинет е да го сменим с постоянен ", съобщи още депутатът.
Манол Пейков от ПП-ДБ добави, че " Възраждане " приказват за ненавист, разделяне, за изменничество. " Ние приказваме за строителство, за другарство, за строеж, за обич. Когато човек няма координатна система и не осъзнава протичащото се, няма по-добър от този метод да определим е кой от вярната страна на историята. Това е лакмусът ", съобщи още той.
Пейков уточни за конфликтите в пленарната зала, че е отишъл да поддържа своя сътрудник Явор Божанков, защото е бил самичък на парламентарната естрада, а " Възраждане " са го нападнали като глутница. И даде образец, че неведнъж е бил обиждан от депутати от " Възраждане ", а при напрежението през днешния ден е бил ритан по краката.
" Те задушават нашите думи и през днешния ден минаха всевъзможни граници. Днес споделиха, че ще стопират всякога, когато Явор Божанков тръгне да приказва от трибуната. Спомнете си Никола Петков. Прочетете " 14 правила на фашизма " на Умберто Еко и ще видите аналогия с държанието на " Възраждане ".
Божанков повтори, че " Възраждане " работят в синхрон с други сили и непозната логистика да се спре реализирането на втория мандат, в това число с навлизане в Народното събрание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР