В последните дни принцеса Шарлийн и принц Алберт поставиха своеобразен

...
В последните дни принцеса Шарлийн и принц Алберт поставиха своеобразен
Коментари Харесай

Важният ден на Шарлийн и Алберт

В последните дни принцеса Шарлийн и принц Алберт сложиха самобитен връх по брой обществени появи за къс период от време. Редовното им наличие пред хорските погледи съумя най-малко за малко да тушира всички догатки, че бракът им е станал напълно мним и двамата се виждат единствено по обвързване.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт с шест общи появи за една седмица
Когато Шарлийн и Алберт го създадат шест пъти за една седмица

Действията приказват повече от думите

Освен в ролята им на кралско семейство на Монако, при започване на тази седмица ги видяхме и в тази на родители. Както всички други, по този начин и те изпитаха вълнението от първия образователен ден на своите близнаци Габриела и Жак.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт споделиха в формалния си профил в Instagram фотоси от вълнуващия фамилен миг. Учениците са облечени в своите униформи, състоящи се от дънки и алена тениска с яка.

Майка им е избрала за празника в учебното заведение черна блуза с дълъг ръкав, комбинирана с разкроен панталон, до момента в който е заложил на костюм без вратовръзка. И с тези си тоалети двамата сигурно не се открояват, а се сливат с останалите родители, съпътстващи учениците си, предава Daily Mail.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт щастливи на фамилната си почивка на остров Корсика
Когато Шарлийн и Алберт са дружно и са щастливи

Напук на всички подозрения

По-важното в тази ситуация обаче е не по какъв начин са облечени, а че наподобяват като същинско и щастливо семейство, което не театралничи пред камерите по обвързване. И сигурно Габриела и Жак са най-доволни от обстоятелството, че принцеса Шарлийн и принц Алберт са дружно и се усмихват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР