В последните дни принц Хари и Меган Маркъл се радват

...
В последните дни принц Хари и Меган Маркъл се радват
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл на гости на семейство Клуни

В последните дни принц Хари и Меган Маркъл се радват на свободна от публични задължения стратегия. Благодарение на това, даже са намерили време да вместят в нея едно малко, само че сигурно много прелестно бягство.

След като нямаха време за дълъг меден месец, съпрузите очевидно са решили да си вземат полагащото им се на по-малки порции и на постоянно. Този път дестинацията не е далечна и екзотична, а Италия.

Но по-интересно е не къде, а при кого са отишли Хари и Меган. Както стана ясно на сватбата им през май, двамата са в много положителни връзки с Джордж и Амал Клуни.

Звездното семейство има парцел както в Англия, по този начин и в Италия. И по-точно - в непосредствена непосредственост до езерото Комо.

Именно там двете фамилии си устройват другарска среща за няколко дни - от четвъртък до неделя. Разбира се, визитата минава под секрет, не и без помощта на локалната полиция. Италианските медии обаче не пропуснаха да отбележат наличието на значимите посетители в имението от XVIII век Villa Oleandra.

Освен четиримата, в италианския дом на семейство Клуни са били и техните близнаци, както и други близки другари - към 15 индивида. Меган Маркъл е пособия на Амал за бебетата, до момента в който Хари, Джордж и останалите мъже играят баскетбол на игрището в огромния парцел, написа Daily Mail.

Езерото Комо е известно като желано от богатите и известните място за отдих. Съседи на Джордж и Амал е Донатела Версаче да вземем за пример.

А имението, което Клуни купува през 2002 година на стойност близо 12 милиона $, сигурно предлага всичко належащо, с цел да се усещат и те, и звездните им посетители, повече от добре.

Само ще споменем 25 стаи, тенис корт, фитнес огромен басейн, още по-голяма градина, лятно кино, стая за пица и... стопираме дотук. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР