В последните дни президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович привлече вниманието

...
В последните дни президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович привлече вниманието
Коментари Харесай

Най-красивите тоалети на Колинда Грабар-Китарович

В последните дни президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович притегли вниманието към себе си, с помощта на своите реакции и поддръжка за футболния тим на страната по време на Световното.

Всичко стартира, когато Хърватия съумя да победи Русия на четвъртфиналите на Световното по футбол в Сочи и по този начин се класира за полуфинала на шампионата за първи път от 1998 година

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ТОАЛЕТИ НА ГРАБАР-КИТАРОВИЧ

На стадиона в Сочи тогава участва и Колинда Грабар-Китарович, която следи оспорваната конкуренция в компанията на президента на ФИФА Джани Инфантино и съветския министър председател Дмитрий Медведев.

Грабар-Китарович бе облечена с футболна фланелка и радостно приветстваше всеки гол на хърватския футболен тим.

Президентът на Хърватия впечатли всички футболни почитатели

What a scene in the luxury suite at Fisht Stadium in Sochi.#Croatia president Kolinda Grabar-Kitarović celebrating #CRO extra-time goal, #FIFA president Gianni Infantino, and former #USSF president Sunil Gulati taking videos on his phone in the background.#RUSCRO #WorldCup pic.twitter.com/2EKapkScXF
— Jason Foster (@JogaBonito_USA) July 7, 2018
Дни по-късно, на финала на Световното Грабар- Китарович притегли вниманието на хиляди хора в обществените мрежи.

Тогава тя и президента на Франция Еманюел Макрон бяха мокри до кости, оставайки под дъжда по време на формалното награждаване, което се организира след края на футболната среща Франция-Хърватия.

Франция е огромният победител на Мондиал 2018

Китарович и Макрон се поздравиха с усмивки на лицата - тя бе обичайно облечена с бели панталони и тениска с цветовете на тима.

Държавният глава на Хърватия се отличава със своя непоколебим, само че грациозен и удобен жанр на обличане.

Извън своите визити по време на спортните съревнования, Грабар-Китарович се придържа към закостенял, само че подобаващ за позицията на президент жанр.

Колинда Грабар-Китарович стана първата жена президент на Хърватия

По-рано тази година Колинда бе на публично посещаване в България, по време на което се срещна с българския президент Румен Радев.

Грабар-Китарович бе заложила на комфортното, само че бизнес облекло за срещата с българския държавен глава. Черен изчистен костюм, само че с акцент алено сако.

В галерията горе може да видите едни от най-красивите тоалети на Колинда Грабар-Китарович.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР