В последните дни на месец януари тази година на тържествена

...
В последните дни на месец януари тази година на тържествена
Коментари Харесай

ЦДГ Валентина Терешкова във Варна с първа награда за Пътна безопасност“ 2019

 В последните дни на месец януари тази година на тържествена гала в  София бяха раздадени 9-тите годишни награди " Пътна сигурност " 2019.

Призовете бяха разграничени в шест категории:  

Инициативи за пътна сигурност от неправителствени организации;

Инициативи за пътна сигурност от компании и корпорации;

Инициативи за пътна сигурност от държавни институции и локални администрации;

Журналисти и медии, отразяващи проблемите на пътната безопасност;

Инициативи за пътна сигурност от образователни заведения;

Специална премия на чиновник на пътна полиция с персонален принос.

Официални посетители на церемонията бяха Петя Аврамова – Министър на районното развиване и благоустройството, Таня Михайлова - заместник-министър на образованието и науката, Милко Бернер - Заместник-министър на вътрешните работи, Ангел Попов - Заместник-министър на превоза, осведомителните технологии и известията, народни представители и други

В категорията с най-вече участници - " Инициативи за пътна сигурност образователни заведения ", за най- добра самодейност за страната Таня Михайлова- зам. Министър на образованието връчи първа премия на Детска градина № 44 " Валентина Терешкова “, гр. Варна. Учителският екип получи високата оценка за практическите извършения на разпоредбите по БДП с деца и родители и осъществените над 15 инициативи  в Кампанията “Училище за пешеходци “.

Целта на състезанието, проведен всяка година от Фондация " Годишни награди за пътна сигурност “, е да се разпространяват положителните практики и планове в региона на сигурността на придвижването, да се споделят нови хрумвания за повишение културата на пътя, както и да се основат контакти сред участниците за доразвиване и рационализиране на към този момент съществуващи начинания.

Основният акцент е сливане на напъните за спасяването на живота и запазване на здравето на всички участници в придвижването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР