В последните дни има много емоции около и новите футболисти,

...
В последните дни има много емоции около и новите футболисти,
Коментари Харесай

Нов в Левски с "гол на годината": Ножица извън наказателното

В последните дни има доста страсти към и новите футболисти, които би трябвало напълно скоро да подпишат със " сините ". Както е известно, в неделя (2 януари) в София кацна бразилецът Вендерсон де Фрейташ Соареш - Цунами.
С него трябваше да дойде и сънародникът му - нападателят Велтон Фелипе, само че поради документални проблеми той дойде ден по-късно - в понеделник (3 януари). Те ще минат медицински проби и в случай че всичко е наред, ще подпишат договорите си.

Конракт към този момент е подписал първото оповестено име за ново попълнение - централният бранител Ноа Сонко Сундберг, който бе разгласен публично за нов състезател още при започване на ноември. Той ще взе участие на Купата на африканските народи с Гамбия, след което ще се причисли към подготовката на Левски.
Сундберг е роден през 1996 година в Стокхолмд (Швеция). Юноша е на АИК (Стокхолм), с който подписва и първия си професионален контракт през 2014 година. Изиграва 29 мача и вкарва 2 гола. През 2016 година е преотстъпен на различен отбор в страната - Сундсвал.
Там играе 51 мача и осъществя 4 гола, само че един от тях е удивителен и даже е кръстен " голът на годината ". Той идва против Йостерзунд и съставлява ножичен удар отвън наказателното поле, който поразява вратата на противника (можете да видите красивото осъществяване във видеото по-долу).
Куриозно, само че точно това е и идващият му тим - Йостерзунд, където има съвсем 100 мача, в които е вкарал и 5 гола.
На конференция след старта на подготовката за тима .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР