В последните дни чета много становища на хора, които тиражират

...
В последните дни чета много становища на хора, които тиражират
Коментари Харесай

Сарафов: Няма никакво съмнение кой е извършителят на шесторното убийство


В последните дни чета доста мнения на хора, които тиражират разнообразни версии. Много от тези разбори и мнения откровено ме забавляват. Сега ще ви представим настояща, точна и правилна информация и ще разбия всички теории на конспирацията. Това съобщи шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов на брифинг за осъществените убийства в Нови Искър, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В нас няма никакво подозрение кой е причинителят на шесторното ликвидиране. Както стана ясно на предходния брифинг, по отношение на Росен Ангелов са признати процесуални дейности. На него беше повдигнато задочно обвиняване, само че не успяхме да го надигнем пред съда, тъй като беше открит мъртъв. Какви са доказателствата във връзка с авторството на гибелта му, ще ви разбираем в детайли, изясни Сарафов.

Подробности за случая в Нови Искър изнесе прокурор Наталия Николова. „ На 7 януари бе открит натрупа в Луково. Бе осъществен оглед на натрупа и самата сграда, и бе назначена експертиза на тялото. При аутопсията е открито, че входната рана е в слепоочната област. Смъртта е настъпила бързо и е била неизбежна. Смъртта е от края на трето-четвърто денонощие, т.е. той се е самоубил в петък - 5 януари ”, обясни Николова.

„ Последното му влизане в интернет е от 4 януари. Гледал е извънредно гнусни уеб сайтове за детско порно", акцентира Сарафов. "При комплексната оценка, а точно ситуацията на тялото и ръката на Ангелов, дружно с в допълнение поставения детайл и направлението на изстрела, демонстрират, че Ангелов е могъл да възпроизведе изстрел със личната си ръка. По долните крака има едно пострадване, което е с доста огромна отминалост – от 10-15 дни. В тялото му не се потвърждава съществуване на етилов алкохол. Не се потвърждава съществуване на морфин, метаамфетамин, метадон и каквито и да е упойващи вещества", сподели прокурор Николова. Очаквайте още детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР